پریسا عابدپور امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از ارومیه، بیان کرد: معدن تیتان ارومیه که ذخیره احتمالی آن به ۱۲۰ میلیون تن میرسد، در مرحله بهرهبرداری قرار گرفت؛ میزان ذخیره احتمالی این معدن غنی در ارومیه، حدود ۳۰ درصد کل ذخایر معدنی تیتان کل کشور است.
وی اضافه کرد: ذخیره قطعی این معدن که در منطقه قره آغاج ارومیه قرار دارد، نیز ۵۶ میلیون تن بوده و با بهره برداری از آن ۴۰ فرصت شغلی ایجاد شده است.
عابدپور بیان کرد: تیتانیوم به عنوان یکی از مواد معدنی استراتژیک در جهان شناخته شده و کاربردهای فراوانی در صنایع دارای فناوری پیشرفته نظیر هوافضا دارد.
وی ادامه داد: گام نخست در بهره برداری از این معدن غنی، استحصال این فلز و گام بعدی فرآوری و تولید محصولات مختلف از آن است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به اینکه ایران به عنوان یکی از کشورهای معدنی در جهان از ذخایر مناسب تیتانیوم برخوردار است، اظهار داشت: میتوان معدن قرهآغاج در این شهرستان و معدن تیتانیوم کهنوج در استان کرمان را به عنوان ذخایر بزرگ تیتانیوم کشور نام برد.
عابدپور خاطرنشان کرد: با آغاز عملیات بهره برداری از معدن تیتان قره آغاج ارومیه و ایجاد زیرساختهای لازم برای ایجاد واحد فرآوری این ماده معدنی راهبردی در استان، ارزش افزوده خوبی نصیب این خطه از کشور خواهد شد.
انتهای پیام/2001
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |