۱۱ / تير / ۱۴۰۴ - 02 July 2025
00:02
کد خبر : 9692872
۲۰:۳۱

۱۴۰۴/۰۳/۱۶
معاون فرهنگی هنری سپاه شهدای آذربایجان‌غربی:

همایش تجلیل از برگزیدگان رویداد ملی خط امین(1) در ارومیه برگزار می‌شود

مجتبی حاجی‌زاده از برگزاری همایش تجلیل از برگزیدگان و فعالین رویداد ملی خط امین(1) در ارومیه خبر داد و گفت:این همایش با حضور برگزیدگان و افراد نقش‌آفرین در این رویداد برگزار خواهد شد.

مجتبی حاجی‌زاده، معاون فرهنگی هنری سپاه شهدای آذربایجان‌غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج از آذربایجان‌غربی، برگزاری همایش تجلیل از برگزیدگان و فعالین رویداد ملی خط امین(1) را مورد اشاره قرار داد و گفت: این مراسم با حضور افراد برگزیده، تلاش‌گران و نقش‌آفرینان رویداد، مدعوین، مسئولین استانی و کشوری برگزار خواهد شد.

وی به برپایی این رویداد روز یکشنبه 18 خرداد 1404 ساعت 9:30 صبح اشاره کرد و گفت: همایش فوق با حضور حداکثری اقشار مختلف مردم در تالار وحدت ارومیه برگزار خواهد شد.

این مسئول ضمن ابراز خشنودی از استقبال قابل‌توجه آحاد جامعه از این مسابقه کتابخوانی، گفت: نزدیک به 100 هزار نفر در این مسابقه شرکت کردند که 200 نفر برگزیده شده و روز یکشنبه تجلیل خواهند شد.

معاون فرهنگی و هنری سپاه شهدای آذربایجان‌غربی با بیان اینکه بیش از 1 هزار نفر در این همایش شرکت خواهند کرد، ادامه داد: این رویداد یک فرصت ارزشمند برای معرفی کتاب‌هایی بود که در حوزه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم به رشته تحریر درآمده و توسط رهبر معظم انقلاب تقریظ شده است.

وی رونمایی از پوستر مسابقه کتابخوانی خط امین(2) را یکی از برنامه‌های جانبی این همایش عنوان کرد و ادامه داد: هدف اصلی از برپایی مسابقات کتابخوانی در ارتباط با دفاع مقدس، ترویج فرهنگ کتابخوانی و آشنایی نسل جوان با خاطرات، رشادت‌ها و ارزش‌های دوران دفاع مقدس است؛ این مسابقات با انگیزه انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید کشورمان، آشنایی با رزمندگان و پاسداشت آرمان‌های انقلاب برگزار می‌شود.  

این مسئول به برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، معرفی و عرضه محصولات بومی در حاشیه همایش اشاره کرد و گفت: اهتمام برای تحقق شعار سال یکی از مطالبات جدی رهبر معظم انقلاب است که باید از هر فرصتی استفاده کرده و در این راستا گام برداریم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید