رقیه مولایی فرمانده پایگاه معصومیه ۴ حوزه کوثر۴ اراک خبرگزاری بسیج استان مرکزی از اراک؛ با اشاره به هفته عفاف و حجاب و اهمیت این مسئله گفت:حیا و عفت پایه های حجاب هستند که ریشه در فطرت دارند.
وی افزود: : بی توجهی به پوشش اسلامی یعنی نشنیده گرفتن ندای فطرت که دارای آثار مخرب فردی و اجتماعی است.
مولایی با اشاره به فواید حجاب بیان کرد : از مهمترین آموزه های دینی در فرهنگ اسلامی توجه به حیا و حفظ حجاب در روابط فردی و اجتماعی با دیگران است.
وی همچنین یکی از آثار حجاب را تقویت معنویت در زندگی خواند و اذعان کرد : با حفظ حجاب به دستورات الهی احترام گذاشته ایم.
مولایی با بیان اینکه حفظ پوشش ,احترام نهادن به زن ومحفوظ نگه داشتن وی ازنگاههای ناپاک است،افزود: حجاب هویت وشخصیت زن مسلمان است وجلوی فساد وفساد اندیشی را می گیرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: :اسلام با ایجاد حیا در قالب پوشش زن و نگاه مرد، به شخصیت، انسانیت و هویت زن احترام میگذارد تا بدین ترتیب افراد جامعه هم به این احسن الخالقین باکمال احترام بنگرند و بنابر تدین، توانایی، سواد علمی و اعتقادی او را در جامعه موردتوجه قرار دهند نه بهعنوان ابزاری برای تبلیغات باشد.
انتهای پیام/