۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
12:12
کد خبر : 9251192
۲۰:۴۹

۱۳۹۹/۰۴/۰۳

رفع تصرف ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی در دلفان

علی صفر بیرانوند گفت: ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان رفع تصرف شده که با همکاری مردم حدود ۱۰۰ هکتار توسط خودشان رفع تصرف شده و به دولت بازگردانده شده اند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، علی صفربیرانوند؛ رئیس دادگستری شهرستان دلفان در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت هفته قوه قضائیه صورت گرفت، اظهار داشت: پرونده‌های دعاوی خانوادگی و طلاق روند افزایشی داشته به طوری که ۵۳ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته که ناشی از فقر، اعتیاد، اختلافات سنی و بیکاری است.

 

وی اضافه کرد: در حوزه قضایی ۲۱ هزار و ۲۴۰ پرونده به دستگاه قضائی شهرستان دلفان وارد شده که مورد رسیدگی قرار گرفتند و ۴۶ درصد آنها منجر به صلح و سازش شده است.

 

صفربیرانوند تصریح کرد: هفت هزار و ۵۶۹ پرونده وارد شوراهای حل اختلاف دلفان  و۱۳ هزارو ۷۷۲ پرونده هم به دادسرا و دادگاه وارد شده اند که منجر به صدور رأی شدند.

 

رییس دادگستری دلفان افزود: در دادگستری شهرستان دلفان بیش از ۷۳ درصد ابلاغ پرونده ها به صورت الکترونیکی صادر می شود و همین باعث رسیدگی بیشتر به پرونده ها و صرفه جویی در وقت برای دستگاه قضایی شده است.

 

وی به جرائم فضای مجازی اشاره کرد و گفت: با کسانی که در فضای مجازی مرتکب جرم شده و باعث تشویش اذهان عمومی و افترا شوند قاطعانه برخورد خواهد شد و پرونده های مربوط به فضای مجازی هم تشکیل شده و در دست بررسی است.

 

وی عنوان کرد: امنیت عمومی از اصلی ترین وظایف و هدف اصلی قوه قضائیه است که در راستای تعامل بین دادگستری و نیروهای انتظامی و امنیتی در شهرستان دلفان مورد توجه قرار گرفته است.

 

صفربیرانوند اظهار داشت: جرائم سرقت، ضرب و جرح، مواد مخدر، تصادفات و اختلافات ملکی بیشترین جرائمی هستند که در شهرستان  اتفاق افتاده و روند افزایشی داشته است.

 

وی تصریح کرد: بر اساس بخشنامه ریاست دادگستری استان سلاح ها را حتی سلاح های مجازی که در عروسی ها اقدام به خود نمایی کنند یا با آنها شکار شود ضبط و مصادره می گردد و آن سلاح در اختیار مرجع صادر کننده قرار خواهد گرفت.

 

رییس دادگستری دلفان با اشاره به تصادفات در این شهرستان، افزود: متاسفانه آمار تصادفات افزایش یافته که نیاز است مسئولان استان به صورت ویژه وارد موضوع شوند و برای کاهش مرگ و میر در جاده های شهرستان تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.

 

وی اضافه کرد: اختلافات ملکی در شهرستان دلفان روندی افزایشی داشته که مسئولان جهادکشاورزی، منابع طبیعی و ثبت اسناد با تشکیل شورای حفاظت از اینگونه جرایم جلوگیری کنند.

 

صفربیرانوند گفت: در سال گذشته حدود ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان رفع تصرف شده که با همکاری مردم حدود ۱۰۰ هکتار توسط خودشان رفع تصرف شده و به دولت بازگردانده شده اند.

 

انتهای پیام/

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید