۰۳ / تير / ۱۴۰۴ - 24 June 2025
00:51
کد خبر : 9251522
۰۵:۵۱

۱۳۹۹/۰۴/۰۵
بیانیه سازمان بسیج فرهنگیان و دانش آموزی استان قم

چرا نسبت به پخش فیلم‌های تلوزیون نظارت صورت نمی‌گیرد؟

سازمان بسیج فرهنگیان و دانش آموزی استان قم با صدور بیانیه‌ای نسبت به پخش کارتون مسئله دار «پت و مت» از شبکه استانی سیمای نور واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، متن کامل بیانیه سازمان بسیج فرهنگیان و دانش آموزی استان قم در اعتراض به پخش یکی از قسمت‌های مسئله دار کارتون «پت و مت» از شبکه استانی سیمای نور به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مطلع شدیم درروز جمعه ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ از شبکه استانی سیمای نورقم باکمال تاسف وتالم؛ برنامه کودک درقالب انیمیشن بانام پت ومت پخش گردید که به آموزش مراحل ساخت شراب پرداخت!

وروابط عمومی صداوسیمای مرکزقم باصدوراطلاعیه‌ای عوامل پخش فیلم ضددینی وضدفرهنگی را فقط توبیخ کردند!

زحمات مدیران وتولیدات مرکز قم را دراستان وکشور نادیده نمی‌گیریم؛ اما آن مطلبی که باعث تعجب است چرانسبت به فیلم‌هایی که قراربرپخش هست دقت در بازبینی نمی‌شود؟!

آن هم تولیدات کشور‌های خارجی؟! وتعجب بیشتر برنامه‌ای که ویژه کودکان ونوجوانان می‌باشد؟! آیا بر فیلمی که به عنوان آموزش که مقدمه هرپیشرفت وآگاهی است نبایدنظارت کارشناسی انجام شود؟!

آیا تاکیدات ودستورات وروشنگری‌های رهبرمعظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای عزیزوحکیم درخصوص حفاظت وحراست از مقولات وموضوعات فرهنگی واجتماعی شهرمقدس قم هوشیاری وبصیرت مدیران ومسوولان استان را نمی‌طلبد؟!

ومی دانیم که دیدن فیلم ازمنظر سمعی وبصری بر ذهن ورفتارمخاطبان وتماشاگران آن هم کودکان که یادگیری آنان بسان نقش برسنگ است؛ تاثیرات ماندگار ومضاعفی دارد! وچگونه بایدازذهن وخاطر کودکان بیننده این برنامه بدآموزی ها‌ی اول تاآخربرنامه را پاک کرد! که ضرورت داردتا کا رشناسان ومتخصصین وروان شناسان حوزه کودک ونوجوان باموضوع رسانه؛ فکری وراهی درجهت اصلاح آموخته‌ها بیندیشند!

البته از مدیرکل محترم مرکزقم که خود فرزند حوزه علمیه و ازخانواده معظم شهداهستند انتظارمی رفت دراسرع وقت از عموم مردم وعلما و متدینین و خانواده شهدا وایثارگران و به ویژه والدین هزاران بچه معصوم که بیننده برنامه بودندباتوضیحات خود؛ عذرخواهی به موقع می‌کردند وبابرنامه‌هایی اصلاحی؛ به جبران این خطای بزرگ و به قول خودشان سهوی می‌پرداختند؟! وباعوامل پخش برنامه که درترویج منکر واشاعه حرام نقش داشتند بر خوردی غیر از توبیخ می‌شد!

البته از شورای فرهنگ عمومی استان وسازمان صداوسیما و امامان محترم جمعه استان ودفاتر بیوت عظام تقلیدنیز انتظار محکوم کردن و اعلام موضع وواکنش داشتیم! که شایدمصلحت ندیدند ویانیاز ندانستند!

ان شاالله امید داریم با تدابیر و تمهیداتی که می‌شود ازتکراراین گونه برنامه‌ها وبرنامه‌های مشابه توسط دستگاه‌ها ومراکز فرهنگی وآموزشی پیش گیری شود!

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید