ما آگاهانه درراه با شرف زیستن،سرافراز زیستن،خدایی زیستن،باخودبودن وازآن خودبودن همه این رنج ها راتا آن افق دوربه جان خریده ایم (شهیدبهشتی)
شهیددکترمحمدحسین بهشتی یک شخصیت کامل و جامع بود که در زمینه های مختلف دینی، اخلاقی، سیاسی و اجتماعی، اقتصادی صاحب نظر،ایدئولوژی و یک الگو برای جامعه بود، که ابعاد شخصیتی ایشان بعداز شهادتش همچنان ناشناخته ماند،و به نظر بنده گذر زمان شخصیت افراد را معلوم و نمایان میکند،وامروزه ابعادشخصیتی شهید بهشتی مظلوم بیشتر از گذشته نمایان شده است و به عنوان یک الگو برای همگان می باشد.
با توجه به شخصیت تاثیرگذار ایشان در نظام، و بسیاری معتقدند بعد از امام خمینی(ره)، فردی که بیشترین تأثیر گذار در جریان پیروزی انقلاب و همچنین پس از آن داشت، شهید بهشتی بود.لذا به همین خاطر جریان ضدانقلاب و دشمنان همراه هجمه های گوناگونی برای ترور شخصیتی ایشان واردمیکردند؛و با این تخریب ها از میزان تأثیرگذاری او نتوانستند چیزی کم کنند.سرانجام در هفتم تیر ۱۳۶۰ سازمان منافقین دریک اقدامی شوم و ننگین با کارگذاشتن بمب در دفتر حزب جمهوری اسلامی که منجر به شهادت بهشتی و ۷۲ تن از یاران مظلوم این شهیدبزرگوارشدند.
یادداشت به قلم خبرنگار محمدپاپی