خبرگزاری بسیج قزوین: دادستان سابق در تمام فتنه ها رگه هایی از دستانش هویداست، نامه اخیر خویینی ها با فرار رو به جلو سعی در بی گناه جلو دادن دانه درشت های اصلاحات و خود در وضعیت موجود کرده تا گناه تمام ناکارآمدیها به گردن رهبر انقلاب بیفتد!
در این نامه از رهبری خواسته شده براندازی نرم را بپذیرد در غیر این صورت جامعه با شورش مردمی مواجه می شود! ضعف اقتصادی و دیپلماسی، ناکارآمدی برجام و سازش که توسط خویینی ها،هاشمی خاتمی روحانی و جریان اصلاح طلب را نادیده گرفته و تمام مشکلات را به گردن رهبر انقلاب انداخته تا فرار از پاسخگویی را مانند همیشه رقم بزنند.
آقای خویینی ها ! شما به عنوان لیدر این جریان و مرد خاکستری فتنه های ۸۸ و ۷۸ باید پاسخگوی عملکرد خویش باشید! مگر مدعی نبودید با آمدن روحانی و برجام تمام مشکلات کشور حل خواهد شد؟ در این ۷سال کجا بودید که مانند قارچ با رعد و برق بیرون آمدید تا در اوج بدبختی مردم فتنه و آشوب را هم در دامن آنها بگذارید!
رهبری هرچه دولت خواست در اختیارش گذاشت و از تمام خواسته های خویش در برجام چشم پوشی کردند تا بهانه امروز را نداشته باشید! رهبری در کدام روش خویش تغییر دهد! امام فتنه گران شدید و در موسم بدبختی های ملت ماموریت خویش را برای بر هم زدن اعصاب جامعه بکار می گیرید، چرا شما و روحانی هاشمی و خاتمی که عامل اصلی تحمیل فقر به ملت هستید امروز در جایگاه طلبکار از امام امت خواسته های براندازی دارید؟
چه کسی باید تغییر رویه دهد؟ وزیری را در دولت به کار گرفتید که افتخار می کرد در دوران خدمت نکرده اش حتی یک مسکن نساخته است و مجلس وابسته به اصلاحات هربار با رای بیشتر بر کار نکردنش افتخار کرد! اگر کسی غیرت داشت در این جامعه تو دهن شما می زد که ۲۵۰هزار پیرجوان و کودک خونشان به زمین ریخته تا حکومت را به دست امثال شما بسپارند و هر بار امتی را نا امید کنید!
اگر رییس جمهور و مجلس مد نظر شما اختیار ندارد چرا در سال ۸۸ کشور را به آشوب کشاندید تا مانند کامیون از روی دمکراسی ملت رد شوید؟
چرا در سال ۹۴ به بهانه رای آوردن برجامی را به ملت تحمیل کردید که جز تعطیلی و فساد پروری و جاسوس پروری هیچ خیری برای مردم نداشت؟
جنابعالی دقیقا کجا بودید که نامه سرگشاده طلبکارانه می نویسید؟ دلیل تمجید و تعریف حزب توده از جنابعالی در کتاب دوستان و دشمنان انقلابی ما نوشته حسن نامی را امروز بهتر از هرزمانی متوجه می شوم! لباس دین به تن کردید اما به دنبال آباد کردن دنیای خویش هستید!
نان مردم چه شد؟ وعده گلابی دادید امروز باغبان را تبرئه می کنید؟ مگر رهبری نفرمودند اعتماد نکنید و به امید اروپا و آمریکا کشور را معطل نکنید؟ روزنامه سلام و قتل های زنجیره ای شما و در پس هر فتنه رمزگشایی خواهد شد!
امام مستضعفان فرمودند: از بوی تعفن برخی از روحانیون اهل جهنم هم در عذاب است و امروز ملتی از دست شما در عذابند، وقتی رهبری را مقصر تمام ناکارآمدیهای خود می دانید یاد صفین می افتم که هنوز اشعری ها زنده اند، حکومت یک بار تکلیف خود را با امثال شما روشن کند و هزینه آن را بپردازد تا ملتی در آسایش باشد.
نیروهای انقلاب برعلیه تمام دزدان و غارتگرانی که در لباس دین به امام امت می تازند شورش خواهند کرد و عمامه از سر آنان برخواهند داشت!
انقلاب ما انفجار نور بود اما شما غباری از فتنه اید که بزودی کنار خواهید رفت. هر وقت ملت در عذاب هستند و چوب بی تعهدی و بی لیاقتی را می خورد جنازه هایی که در آب نمک خواب بودند برای مظلوم نمایی دست به قلم می شوند تا گناه خود را به دیگران نسبت دهند.
نان مردم چی شد؟ آقایان خاتمی هاشمی موسوی خویینی مگر وعده بهار اقتصادی را ندادید؟ دیگر کار دولت قبل است جواب نمی دهد حالا کار رهبریست؟ کل هنرتان وضعیت فعلی کشور است!
سنگ پای قزوین دیگر پاسخگوی پر رویی شما نیست!
نگارنده: صادق چگینی
1002/گ30/ب