۰۵ / تير / ۱۴۰۴ - 26 June 2025
20:38
کد خبر : 9255657
۰۹:۵۸

۱۳۹۹/۰۴/۱۹
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام خبر داد؛

افزایش شمار مبتلایان به کرونا در ایلام به ۳۸۲۸ نفر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در ایلام به سه هزار و ۸۲۸ نفر خبر داد و گفت: تعدادی فوتی های ناشی از کرونا به ۱۱۳ نفر رسیده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج ، " محمد کریمیان "  در جمع خبرنگاران از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در استان به تعداد سه هزار و ۸۲۸ نفر خبر داد.

وی با اعلام این مطلب اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۸۸ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

کریمیان تصریح کرد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته دو مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان داشتیم و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه ۱۱۳ نفر است.

وی گفت: موارد فوتی متعلق به شهرستان‌های ایلام و دره شهر است.

کریمیان بیان کرد: استفاده اصولی از ماسک و پرهیز از حضور در تجمعات مهمترین توصیه‌های بهداشتی برای در امان ماندن از خطر مبتلا شدن به کرونا است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام عنوان کرد: گروه‌های آسیب پذیر از جمله مادران باردار، سالمندان، افراد دیابتی، افراد دارای پرفشاری خون، بیماران سرطانی، قلبی عروقی، ریوی، و … بسیار بیشتر از سایر گروه‌ها در معرض خطر هستند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید