رتبه اول آمار اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای در کشور
به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، نشست رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان با مدیرکل و معاونان صدا و سیمای مرکز سمنان به منظور تبادل نظر درباره راهکارهای تعامل و همکاریهای مشترک دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان با صداوسیمای مرکز سمنان و تقویت اطلاع رسانی از رویدادها و تولید برنامههای مستند از ظرفیتها و توانمندیهای این دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان با اشاره به نقش تاثیر گذار رسانه در آموزش و اطلاع رسانی به مردم، گفت: از همراهی و زحمات دلسوزانه مدیران و کارکنان صدا و سیمای مرکز سمنان تشکر و قدردانی می نمایم.
دکتر رضا نقدی با بیان ویژگیهای خاص دانشگاه فنی و حرفه ای از جمله مهارت محور و تولید محور بودن آموزش ، جذب بازار کار شدن بیش از 63 درصدی فارغ التحصیلان این دانشگاه ، تدریس سرفصل های کاربردی با نسبت 70 درصد دروس عملی و 30 درصد دروس نظری توسط 25 هزار نفر کادر آموزشی خبره و ماهر در سطح کشور ، خواستار فرهنگ سازی اصولی از طریق رسانه ملی در خصوص ایجاد نگرش مثبت خانواده ها به بحث تحصیل فرزندانشان در رشته های فنی و حرفه ای هنرستان ها و مراکز کار و دانش و سپس تحصیل در این دانشگاه شد.
وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای در کشور با ظرفیت 176 دانشکده و آموزشکده در 31 استان با 2800 کارگاه و آزمایشگاه، ظرفیت های بسیار خوبی در تربیت تکنسین های ماهر و پنجه های کارآمد در مسیر کارآفرینی دارد .
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان اضافه کرد: صدا و سیما نقش بزرگی در ارتقاء جایگاه دانشگاه فنی و حرفه ای به جامعه می تواند داشته باشد . ما این آمادگی را داریم در زمینه های آموزشی و علمی با صدا و سیمای استان سمنان در زمینه تربیت و آموزش کاربردی نیروی جوان استان همکاری داشته باشیم .
ایشان ضمن اشاره به تحصیل 60 درصدی دانشجویان این دانشگاه در مقطع کاردانی و 40 درصدی در مقطع کارشناسی گفت: دانشگاه فنی وحرفهای دولتی و تحصیل در مراکز این دانشگاه رایگان است و این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در استان با 4هزار هزار دانشجو در ۵۸ رشته کاردانی و کارشناسی مهارتی می باشد که از این تعداد ۳۸ رشته در مقطع کاردانی و ۲۰ رشته در مقطع کارشناسی است
نقدی گفت: با شیوع ویروس کرونا، این دانشگاه در راستای ایفای رسالت و مسئولیت اجتماعی به عنوان یک دانشگاه جامعه محور با طی فرایند لازم ، به راهاندازی کارگاه تولید و عرضه ماسک های بهداشتی به تعداد روزانه 4 هزار عدد، ژل ضدعفونی و گان پزشکی اقدام کرده است.
سپس ریاست دانشکده فنی و حرفه ای دختران سمنان ضمن معرفی این دانشکده بر انجام کارهای مشترک سفارشی با توجه به توانمندی دانشجویان این دانشکده با صدا و سیمای مرکز سمنان تاکید کرد.
مهندس هفتنی با بیان استقبال بسیار خوب دانشجویان از رشته های این دانشکده در گروه های هنر و کامپیوتر ، از برگزاری نمایشگاه های الکترونیکی دستاوردهای اساتید و دانشجویان این دانشکده در آینده ای نزدیک خبر داد.
در ادامه مدیر کل صدا و سیمای مرکز سمنان ضمن تاكيد بر ضرورت ادامه همكاري، خواستار تعامل و همکاری بیشتر با دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان شد و آمادگی رسانه را برای معرفی ظرفیت ها، استعدادها و توانمندیهای استان در حوزههای مختلف اعلام کرد.
حجت الاسلام توکلیان با توجه نامگذاری سال 1399 توسط مقام معظم رهبری گفت: جهش تولید قطعا با آموزش های مهارتی امکان پذیر خواهد بود .
وی افزود: در صورت نیاز می توانیم از دانشجویان رشته های هنری این دانشگاه در صداوسیمای مرکز سمنان استفاده و حتی کارهای تولیدی آنها را از شبکه سمنان پخش کنیم
توکلیان با اشاره به اهمیت تربیت نیروی ماهر و آماده کار در دانشگاه ها، تصریح کرد: دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای نیروی کار باسواد، ماهر و آماده کار هستند
مدیر کل صدا و سیمای مرکز سمنان خواستار معرفی فارغ التحصیلان نخبه این دانشگاه و کارهای پژوهشی اساتید و دانشجویان به مسئولین صدا و سیمای سمنان جهت تبیین اهمیت آموزش فنی و حرفه ای در این رسانه با معرفی نخبگان و عملکرد پژوهشی آنها به مخاطبین شد.
در این نشست مدیر کل صداوسیمای مرکز سمنان و رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان با طرح موضوعات مختلف به بحث و تبادل نظر پرداختند و مقرر گردید در اولین فرصت جلسه هم اندیشی صداوسیمای مرکز سمنان و دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان تحت عنوان جهش تولید و اشتغال برگزار گردد.