۰۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 28 April 2025
09:02
کد خبر : 9257423
۱۰:۵۶

۱۳۹۹/۰۴/۲۵

برگزاری جلسه شورای امر به معروف درسپاه جاجرم

جلسه شورای امر به معروف در سپاه شهرستان جاجرم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، جلسه شورای امر به معروف درسپاه جاجرم باحضور مسئولین شهرستان برگزار گردید.

امام جمعه جاجرم با بیان اینکه دشمنان بیکار نخواهد نشست، گفت: همان طور که در دوران انبیا به دنبال دسیسه و فتنه بودند هم اکنون همه با تمام قوا در عرصه های مختلف اقتصادی فرهنگی و اجتماعی به دنبال استحاله و لطمه زدن هستند.

وی افزود: در اوایل دوران انقلاب انواع فتنه ها را ایجاد کردند و جنگ سخت را راه اندازی کردند و بعد آن با جنگ نرم به دنبال استحاله فرهنگی کشور هستند.

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه بی عفتی کلید انواع گناهان است، افزود: درخواست و پیام شهدا این است که دژ مستحکم یعنی حجاب حفظ شود.

رضا آذری فرماندار جاجرم در ادامه جلسه با بیان اینکه اقدامات خوبی در بسیج برای برنامه های عفاف و حجاب انجام شده گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر خیلی مهم است با توجه به اینکه در شرایط شبیخون فرهنگی قرار داریم که دشمن تلاش می کند دین عفاف و حجاب را از ما بگیرد بنابرین این جلسات می تواند با آن مقابله کند.

وی با توجه به شرایط کنونی و وجود بحران کرونا پیشنهاد داد جلسه های ستاد را با توجه به شرایط روز برگزار کنند و برای فرهنگ سازی رعایت پروتکل اجتماعی و ماسک زدن تصمیمات کاربردی گرفته شود.

رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان جاجرم گفت: ویروس بی عفتی بدتر از ویروس کروناست ویروس کرونا دنیایمان را تحت تاثیر قرار می دهد اما ویروس بی عفتی دنیا و آخرتمان را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.

رضا آذری افزود: اگر در شرایط کنونی امر به معروف و نهی از منکر می کنیم نیازمند این هست که الگو سازی کنیم و الگو های موفق را معرفی کنیم.

وی با اشاره به فرصت ها و تهدیدات فضای مجازی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت فضای مجازی علیرغم تهدیداتی که دارد فرصت ها و بستر های فراوانی ایجاد کرده است که می توان با تولید محتوا و انتشار آن در فضای مجازی در موضوعات مختلف فرهنگ سازی کرد. 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید