
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان دلگان در گفتگو با خبرنگار بسیج گفت: از چهار روز قبل تا کنون در مناطق مختلف دلگان، ۱۵ هزار ماسک و یک هزار و ۴۴۰ عدد محلول ضدعفونی بین مردم این شهرستان توزیع شده است.
فداحسین سرگلزایی با اشاره به اینکه همچنین ۷۰۰ قرص نان بین اقشار مستضعف دلگان توزیع شده است، افزود: توزیع این ماسکها و مواد ضدعفونی در راستای رزمایش دفاع زیستی و کمکهای مومنانه در این شهرستان بوده است.
این مسئول ادامه داد: همچنین از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور، دو کارگاه تولید ماسک و دستکش در روستای حسین آباد لدی دلگان و همچنین محله چاه کمال شهر گلمورتی راه اندازی شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان دلگان خاطرنشان کرد: رزمایش کمکهای مومنانه با همکاری بسیجیان این شهرستان از اوایل امسال آغاز شده و تاکنون هم که مرحله سوم آن است، در حال اجرا میباشد.
انتهای پیام/