۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
23:24
۱۳:۵۲

۱۳۹۹/۰۴/۳۰

تجلیل از بانوان محجبه هندیجان

مدیر مدرسه علمیه خواهران وبسیج طلاب هندیجان از برگزاری مراسم تجلیل از بانوان محجبه هندیجان در راستای ارزش نهادن به عفاف و حجاب در حضور امام جمعه شهرستان خبرداد.

 سکینه دریایی پیش از ظهر دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان اظهار کرد: در راستای ایجاد انگیزه و تشویق بانوان در اهمیت به حفظ حجاب به همین منظور از تعدادی از بانوان چادری و محجبه با حفظ پروتکل بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، تجلیل و هدایایی به آنها در دفتر امام جمعه اهداء شد.

 

وی افزود : به منظور ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در میان خواهران طلاب بسیجی و دیگر بانوان هندیجان پیامک هایی با موضوع عفاف و حجاب و احدایث و روایات بصورت فضای مجازی انجام گرفت که مورد استقبال خوبی قرار گرفت .

 

وی بابیان اهمیت حجاب در جامعه گفت : همه ما ها در کشوری اسلامی با رهبری حکیم و شجاعت و انقلابی که با الگو پذیری از سیره عملی اهل بیت (ع)و مخصوصا حضرت فاطمه زهرا (س)را می توان به عنوان بهترین الگوی مناسب رفتاری درمیان دختران و در کل تمام آحاد مردم ترویج و فرهنگ سازی مناسبی داشته باشیم و حتی به نسل های آینده منتقل نمود.

 

سکینه دریایی مدیر مدرسه علمیه خواهران و بسیج طلاب هندیجان عنوان کرد : با پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری و توجه بیشتر به احادیث اهل بیت (ع)می توان به راحتی در حفظ عفاف و حجاب گام های تاثیر گذارترین بر داریم و جامعه کنونی ما نیاز مند اینگونه اقدامات جدی می باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید