۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
03:38
۱۴:۲۰

۱۳۹۹/۰۴/۳۱
فرمانده سپاه کربلا اعلام کرد

آمادگی سپاه کربلا برای همکاری با مراکز ماده ۱۶

سرهنگ پاسدار مسلمی آمادگی سپاه کربلا را برای همکاری در حوزه مراکز ماده ۱۶ و بازپروری معتادان متجاهر اعلام کرد و گفت: ارتقاء دانش اعتیاد و آموزش‌های همگانی برای آشنایی مردم با مضرات و خطرات مواد مخدر با استفاده از ظرفیت عظیم بسیج در دستور کار قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، سرهنگ پاسدار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا در نشست با  دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران از آمادگی سپاه و بسیج برای توانمندسازی و آگاهی بخشی در حوزه مبارزه با مواد مخدر خبر داد و گفت: مقابله و مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیب‌های اجتماعی باید به یک دغدغه همگانی تبدیل شود.

 سرهنگ پاسدار مسلمی با بیان اینکه بسیج در حوزه آگاه سازی و اقدامات فرهنگی در این حوزه نقشی مهم و اساسی دارد، افزود: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در حوزه آسیب‌های اجتماعی، مقابله با اعتیاد و مواد مخدر را اولویت اول اعلام نمودند.

فرمانده سپاه کربلا در ادامه با تاکید براینکه همه تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا  با مقابله جدی و همه جانبه با مواد مخدر دغدغه مردم را کاهش دهیم خاطرنشان کرد:اعتیاد آرامش و آسایش زندگی را بر هم می‌زند و ضرورت دارد تا همه دستگاه‌ها با برنامه در این زمینه وارد عمل شوند.

سرهنگ پاسدار مسلمی آمادگی سپاه کربلا را برای همکاری در حوزه مراکز ماده ۱۶ و بازپروری معتادان متجاهر اعلام کرد و گفت: ارتقاء دانش اعتیاد و آموزش‌های همگانی برای آشنایی مردم با مضرات و خطرات مواد مخدر با استفاده از ظرفیت عظیم بسیج در دستور کار قرار دارد.  / شبستان

انتهای پیام./

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید