۰۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 28 April 2025
17:43
کد خبر : 9260501
۱۱:۵۴

۱۳۹۹/۰۵/۰۵

روزی که فاتحه منافقان در «چارزبر» خوانده شد

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرخه گفت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) یک نوع بیداری فکری در کل جهان اسلام ایجاد کرد
حجت الاسلام و المسلمین مهدی محمدی وند به مناسبت سالروز گرامیداشت عملیات باشکوه مرصاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در سرخه اظهار کرد: مرصاد، حماسه‌ای پرافتخار و تاریخی در ادوار ایران اسلامی، و حماسه‌ای است که با لطف و تلاش مشارکت همه مردم وایثارگری و رشادت رزمندگان اسلام به خاموشی فتنه‌ای بزرگ انجامید که منافقین بازیگر اصلی این فتنه آفرینی بودند
وی تصریح کرد: در شهریور ماه سال ۱۳۴۴، سازمان مجاهدین خلق ایران از سوی محمد حنیف نژاد، سعید محسن و علی اصغر بدیع زادگان تأسیس شد. این سه تن از اعضای سابق نهضت آزادی ایران و از فارغ التحصیلان دانشگاه تهران بودند. هرچند این سازمان از نظر تئوریک، ایدئولوژی اسلام را راهنمای عمل خود قرار داده بود، ولی مطالعه برخی متون مارکسیستی، بر ایدئولوژی آن تأثیر گذاشت.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرخه افزود: بر همین اساس، امام خمینی (ره) در همان سال‌های مبارزه، از تأیید سازمان خودداری کردند. پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، سازمان مجاهدین خلق ایران با تظاهر به گرایش‌های اسلامی، توانسته بود افراد زیادی را به سوی خود جذب کند، اما تغییر ایدئولوژی سازمان در سال ۱۳۵۴ اتفاق افتاد.
محمدی وند با اشاره به اینکه در مهر سال ۱۳۵۴ گروهی از مجاهدین در بیانیه ای، مارکسیسم را تنها فلسفه واقعی اسلام دانستند؛ گفت: این تغییر دیدگاه، شکاف عمیقی را میان نیرو‌های سازمان ایجاد کرد و تعدادی از اعضا که مخالف این تغییر بودند، از سوی سازمان کشته شدند.
وی اضافه کرد: بدین ترتیب، سازمانی که برای سرنگونی رژیم شاهنشاهی تأسیس شده بود، در گرداب انحراف افتاد و به جز چند عملیات مسلحانه، نتوانست اقدام دیگری انجام دهد. آن‌ها تنها در روز‌های پایانی رژیم، با حمله به اسلحه خانه‌ها و پادگان‌هایی که به دست نیرو‌های مردمی آزاد شده بود، توانستند مقدار در خور توجهی سلاح برای رویارویی با انقلاب اسلامی و نظام برآمده از آن به دست آورند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرخه با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این سازمان دوباره وارد صحنه تحولات کشور شد و به رغم همراهی نکردن با نهضت مردمی امام، به سهم خواهی از انقلاب پرداخت و اندک اندک با عملکرد متظاهرانه و ترور‌ها به «منافقین» مشهور شد؛ اذعان داشت: این سازمان از جمله نادر سازمان‌هایی بود که به قانون اساسی رأی مثبت نداد و بعد‌ها راه مبارزه مسلحانه را در پیش گرفت. سازمان از سی خرداد ۱۳۶۰ وارد فاز عملیات مسلحانه بر ضد جمهوری اسلامی شد.
محمدی وند خاطرنشان کرد: نظریه پردازان آن بر این عقیده بودند که پایان فاز عملیات مسلحانه، به پیروزی آنان خواهد انجامید. پس از آن، رهبر و عده‌ای از اعضای گروهک منافقین به خارج از کشور فرار کردند. آن‌ها ابتدا به فرانسه رفتند و پس از بهبود نسبی روابط ایران و فرانسه، در سال ۱۳۶۴ به عراق پناهنده شدند.
وی بیان داشت: از عمده فعالیت‌های این سازمان در خلال جنگ هشت ساله را می‌توان اعزام گروه‌هایی برای انجام عملیات‌های ترور و خرابکاری، به ویژه ترور رزمندگان و فرماندهان نظامی در داخل ایران، جاسوسی از تحرکات نظامی ایران، انجام تبلیغات مسموم از راه رادیوی اختصاصی این گروه در عراق و نیز شایعه سازی برای تحت الشعاع قرار دادن حمایت‌های مردمی از جبهه‌ها برشمرد. در دوران دفاع مقدس، نیرو‌های وابسته به سازمان منافقین در کنار نیرو‌های عراق قرار داشتند و شنود مکالمات بی سیمی و تلفنی نیرو‌های ایرانی، بیشتر از سوی نیرو‌های این سازمان صورت می‌گرفت.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرخه گفت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) یک نوع بیداری فکری در کل جهان اسلام ایجاد کرد

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید