خبرهای داغ:
رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی:

جهاد دانشگاهی در زمان جنگ رسالت خطیری ایفا کرد

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی با بیان اینکه این نهاد عمومی و غیر دولتی در 16 مرداد 59 با صدور فرمان امام خمینی(ره) تاسیس شده است، اظهارداشت: جهاد دانشگاهی حرکت خود را در مرزهای دانش آغاز کرد که این آغاز همراه با جنگ بود و در این برهه رسالت خطیری ایفا کرد.
کد خبر: ۹۲۶۴۹۲۸
|
۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۸

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، جعفر محسنی در جمع خبرنگاران، افزود: جهاد دانشگاهی هم در دوران دفاع مقدس در کنار دیگر اقشار بود که 22 شهید دانشکده فنی مصداق بارز آن است که در کارگاه تولید قطعات خمپاره هدف دشمن قرار گرفتند.

وی به نقش چهاد دانشگاهی در برهه های مختلف انقلاب هم اشاره و بیان کرد: از آغاز تاسیس این نهاد تاکنون که 40 سال می گذرد کمترین هزینه را با دولت داشته و با فروش علم خود را اداره می کند.

محسنی اضافه کرد: پس از شیوع کرونا نیز جهاد دانشگاهی از پای ننشسته و همچنان تلاش دارد تا آثار شیوع این بیماری را در پساکرونا بررسی کرده وراهکارهایی برای مدیریت دوران پساکرونا و کاهش میزان آسیب‌ها در جامعه داشته باشد چراکه سلامت جامعه از اولویت های آن به شمار می رود.

وی  آموزش‌های کوتاه مدت و بلندمدت توسط مجموعه جهاددانشگاهی استان را از دیگر فعالیت های این نهاد برشمرد و اظهارداشت: بیش از ۲۵۰ عنوان دوره در حوزه آموزش‌های کوتاه‌مدت برگزار می‌کنیم و آموزش‌های بلندمدت نیز در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ارائه شده و هم اکنون ۶۰۰ دانشجو در این مرکز تحصیل می‌کنند.

محسنی اضافه کرد: رشته‌هایی که در مرکز جامع علمی کاربردی جهاددانشگاهی ارائه می‌شود، غالبا در حوزه کسب و کارها بوده و بیشتر مهارت محور است تا دانشجو بعد از فارغ التحصیلی بتواند برای خود کسب و کاری راه‌اندازی کند.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی، گفت: 20 درصد زوجین در کشور نابارور هستند که علت آن بیشتر ازدواج های دیرهنگام و تمایل نداشتن به فرزندآوری در سال های اول ازدواج است.

محسنی با اشاره به هزینه های بالای درمان ناباروری و پایین بودنن پوشش بیمه ای در این خصوص، بر افزایش حمایت‌ها در راستای تامین کاهش هزینه‌های درمان ناباروری تاکید کرد.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده برای کشف واکسن کرونا در نقاط مختلف جهان و در پاسخ به سوال خبرنگاران، گفت: تمامی کشورها و حتی چین که منشا شیوع کووید19 است، برای ساخت و تولید واکسن کرونا تلاش می‌کنند، اما سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که کرونا به این زودی رفتنی نیست.

محسنی اضافه کرد: در پژوهشکده ابن سینای جهاددانشگاهی با استفاده از پزشکی بازساختی نیز تحقیقاتی در این زمینه در حال انجام است، اما رفتار ویروس تا کنون مشخص نبوده و گاه با علایم گوارشی و گاه با علایم تنفسی حمله می‌کند، از این رو تا کنون به جز روسیه، نتایج هیچ مطالعه دیگری در خصوص واکسن کرونا به طور رسمی و امیدوارکننده اعلام نشده است.

این متخصص ژنتیک در پاسخ به به این سوال که آیا ممکن است ای نویروس دستکاری شده باشد؟، اظهار کرد: به ظاهر اینطور به نظر می‎رسد، اما نمی‌توان چنین حرفی را بدون یافته‌های علمی زد، سازمان بهداشت جهانی از اینکه رفتار ویروس در پاییز تهاجمی‌تر شود، ابراز نگرانی کرده است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار