وی بیان کرد: بنابراین ما هم که در این سیر، نهضت و جنبش حرکت میکنیم باید تک تک رفتارهای خود را با ترازوی غدیر خم تنظیم کنیم. چون این ترازو برای رسول مکرم اسلام (ص) ابلاغ و بعد اعلام شده و خط ولایت هم ادامه خط رسالت است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای با بیان این که این ترازو مقدس، ارزشمند و الهی است اما غیر قابل دسترس نیست و در دسترس قرار دارد،گفت: دسترسی این ترازو هم همان چیزهایی است که پیامبر اسلام (ص)، حضرت علی علیه السلام، فاطمه زهرا سلام الله علیه السلام که بهعنوان الگویی برای بانوان است و امامان معصوم علیه السلام اجرا می کردند و ترجمه ای از قرآن، اسلام ناب، تشیع است. اینها همه اجزای این ترازو یا میزان غدیر هستند که باید به آن پایبند باشیم.
مهدی گفت: در اوج این ترازو و وزندهی به میزان غدیر «اخلاق» است که باید اخلاق را رعایت کنیم، معاد باوری است باید تمام کارهای خودمان را براساس این که دنیا فانی است و ما باید در آخرت پاسخگوی اعمال خود باشیم تنظیم کنیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای گفت: کارآمدی هم بهعنوان سنجههای میزان غدیر است و باید خودمان را با این میزان هماهنگ کنیم و نکتهای که باید به آن توجه داشته باشیم خود ولایت است که براساس آن چه که پیامبر اسلام (ص) و حضرت علی علیه السلام فرمودهاند ولایت کارآمد است و ماییم که با منیتها و هوای نفس خودمان بعضی از ابعاد مسیر را ناکارآمد کردهایم، بنابراین اتصال به مسیر ولایت و توکل به ایجاد کننده مسیر، کارآمدی را تضمین می کند.
انتهای پیام/
منبع: روابط عمومی جنبش استادی بسیج استان اصفهان