۲۶ / اسفند / ۱۴۰۳ - 16 March 2025
01:45
کد خبر : 9267315
۰۹:۴۷

۱۳۹۹/۰۵/۲۹
ویژگی شهید شهریار کریمی؛

توجه ویژه به نماز اول وقت و نماز شب

مادر شهید شهریار کریمی در وصف این شهید دفاع مقدس، توجه ویژه به نماز اول وقت و نماز شب را ویژگی بارز شهید دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج عشایری استان به همراه فرمانده  حوزه  مقاومت بسیج صمصامی با حضور در منزل خانواده شهید شهریار کریمی در روستای بهمن آباد، به مقام والای اسوه های صبر و مقاومت ادای احترم کرد.

حجت الاسلام ابوالقاسم قربانی ضمن دلجویی از مادر شهید شهریار کریمی، گفت: ما هرچه داریم از برکت خون شهداست و وظیفه ماست که از خانواده محترم شهدا سرکشی نموده  و علاوه بر حل مشکلات آنها از این خانواده ها روحیه کسب نماییم.

گوشه ای از زندگی نامه شهید شهریار کریمی:

شهید شهریار کریمی  فرزند باباجان در سال 1350 در روستای بهمن آباد از توابع صمصامی دیده به جهان کشود .

شهید تحصیلات خود را در سال1357 به دلیل نبود مدرسه در روستا، در شهرکرد و خانواده یکی ازاقوام خود آغاز نمود. دوری ازخانواده برای یک کودک 6ساله واقعا سخت بود؛ اما باسعی و تلاش توانست تا پایه چهارم درشهرکرد بماند و با ساخت و افتتاح مدرسه در روستا؛ پایه پنجم خود را در مدرسه ولایت فقیه بهمن آباد با موفقیت گذراند.

به علت نبود مدرسه راهنمائی، شهید بزرگوار دوباره مجبور شد برای ادامه تحصیل به شهرکرد برود و در سال 1362در مدرسه راهنمائی منصور کوهی آن زمان با چند نفر دیگر از دانش آموزان منطقه، دوران راهنمائی خود را شروع کرد.

شهید بزرگوار دوران راهنمایی را با موفقیت به اتمام رساند، تا اینکه در سال 1364داوطلبانه به جبهه اعزام شد و در آغاز سال تحصیلی 1365 دوباره در پایه اول دبیرستان در رشته علوم تجربی مشغول تحصیل شد، که طاقت نیاورد و مشتاق جنگ علیه دشمن شد و در همان سال به درجه رفیع شهادت نائل گردید.

مادر شهید از فرزند شهیدش چنین گفت: شهید همواره به یاد نماز بودند. تا صدای اذان را می شنید دست از کار می کشید و مشغول نماز و دعا می شد. دیگران را نیز به این فریضه الهی دعوت می کردند.

 چندین و چند بار در جمع خانواده و دوستان بیان نموده بود، انسانی که نماز نمی خواند کافر است. از خوبیهای نماز و خیر وبرکت آن در زندگی انسان و همچنین اجر اخروی آن سخن به میان می آورد. هرگز نماز او قضا نمی شد و به تاخیر نمی افتاد.

مادر شهید شهریار کریمی از نماز های شب شهید اینگونه گفت:  بیشتر مواقع با گریه وزاری وی در شب بیدار می شدم. به خصوص همان سالی که ایشان رفتند و شهید شدند. وقتی بیدار می شدم می دیدم به سجده رفته و از خدا طلب استغفار می کند.

گفتنی است؛ شهید شهریار کریمی همزمان با تاریخ 22/دیماه /1365در عملیات کربلای 5 به درجه رفیع شهادت رسید و به دوستان شهیدش ملحق شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید