به گزارش خبرگزاری بسیج از تنگستان، زهره کرمی فرمانده حوزه مقاومت بسیج خواهران الزهراء (س) شهر اهرم به دوخانوادهای که به سبک اسلامی ازدواج کرده بودند سر زد.
وی گفت: کاری که شما با این روش انجام دادید برگرفته از زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) و الگویی برای جوانانی است که برای فرار از ازدواج مسایل اقتصادی را بهانه قرار میدهند.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج خواهران الزهراء (س) شهر اهرم افزود: با توجه به مشکلات اقتصادیای که جهان و بخصوص جامعه ما با آن روبرو است اشتیاق جوانان برای ازدواج کم شده و همین بهانهای است که جوان و هرشخصی که قصد ازدواج دارد با ترس و دلهره به این مقوله نگاه بیاندازد.
زهره کرمی ادامه داد:در قرآن سفارشهای بسیاری به ازدواج و این امر مهم حیاتی شده است که با رجوع به آن میشود از موهبتهای ازدواج اگاه شد.
گفتنی است در انتهای دیدار هدیهای از طرف حوزه خواهران الزهراء (س) و پایگاه خدیجه کبری (س) به این دو خانواده اهدا شد.
پایان خبر/