۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
22:58
کد خبر : 9269075
۰۰:۱۲

۱۳۹۹/۰۶/۰۳
فرماندار شهرستان گرمی:

هفته دولت فرصتی برای پاس داشت خون شهداست

فرماندار شهرستان گرمی گفت: هفته دولت فرصتی برای پاس داشت یاد و خاطره شهدای کارمند است که در سنگر جهاد و دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی جان خود را فدا کردند.

هفته دولت فرصتی برای پاس داشت خون شهداست

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل ، بمناسبت هفته دولت دوم شهریور 99 مسئولان و کارکنان اداری شهرستان گرمی با حضور در گلزار شهدای صاحب الزمان (عج) با عطر افشانی و نثار شاخه های گل با آرمان های شهدا تجدید میثاق کردند.

در این مراسم علی بهشتی فرماندار شهرستان گرمی با گرامی داشت ماه محرم و ایام سوگواری برای امام حسین (ع) اظهار کرد: آنچه ماه محرم را ماه ایثار و شهادت معرفی کرده شجاعت و شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بوده است.

وی همچنین یاد شهیدان رجایی و با هنر را گرامی داشت و بیان کرد: هفته دولت فرصتی مناسبی برای پاسداشت یاد و خاطره شهیدان کارمند است که با حضور در سنگر جهاد و شهادت در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی جان خود را فدا کردند.

هشتی افزود: هفته دولت، نمادی از وحدت مردم و دولت و پاسداشت خون شهدا است و باید در این روز اتحاد و همدلی بین ادارات بیشتر شود و رفع مشکلات آحاد مردم به ویژه خانواده شهدا مورد بررسی قرار گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید