۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
20:40
۰۹:۵۲

۱۳۹۹/۰۶/۰۵
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی:

نمی توان بخاطر شیوع یک بیماری، آموزش را در کشور متوقف کرد

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به استمرار شیوع ویروس کرونا و عدم تعطیل پذیری آموزش به علت این شیوع، گفت: نمی توانیم به خاطر شیوع یک بیماری، آموزش را در کشور متوقف کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مهدی اسماعیلی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی به طور جدی روند برگزاری کلاس‌های آموزشی مدارس را پایش می‌کند و خانواده‌ها نباید در این زمینه نگرانی داشته باشند، اظهار داشت: با توجه به اینکه ممکن است معضل شیوع کرونا برای مدت زمان طولانی باقی بماند، نمی‌توان روند ارائه خدمات آموزشی در مدارس را متوقف کرد.

   وی با تاکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی روند ارائه خدمات آموزشی در مدارس را پایش می‌کند، افزود: در مورد نحوه برگزاری کلاس‌های آموزشی مدارس در سالتحصیلی جدید در مناطق مختلف کشور که دارای وضعیت قرمز، سفید و یا زرد شیوع کرونا هستند، وزارت آموزش و پرورش با دقت، مسایل را پیگیری کرده و مجلس نیز شرایط را به دقت بررسی خواهد کرد.

   عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، تصمیم‌گیری پیرامون برگزاری کلاس‌ها در مدارس را متناسب با اقتضائات وضعیت شیوع کرونا در مناطق مختلف بیان و اضافه کرد: در مناطق و شهرهایی که وضعیت شیوع کرونا در آنها قرمز یا در حالت هشدار باشد، به طور قطع برگزاری کلاس‌ها با محدودیت مواجه خواهد شد و به صورت غیرحضوری و از طریق فضای مجازی یا رسانه ملی انجام خواهد شد.

   اسماعیلی با بیان اینکه تمامی کلاس‌ها در سالتحصیلی جدید به صورت حضوری برگزار نمی شود، گفت: با توجه به اینکه بیماری کرونا همچنان مشکلاتی را در کشور ایجاد می‌کند، منتظر هستیم تا بر اساس وضعیتی که در آینده ایجاد می‌شود برای نحوه برگزاری کلاس‌های آموزشی برنامه‌ریزی کنیم.

   وی اظهار داشت: در برخی شهرها و روستاها که تعداد دانش‌آموزان حاضر در کلاس‌ محدود و کم تراکم بین ۵ یا ۱۰ نفر دانش‌آموز باشد، کلاس ها تشکیل می‌شود که در این شرایط کلاس‌ها با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار خواهد شد.

   این نماینده مجلس با اشاره به اینکه برخی مناطق کشور به دلیل محدودیت امکانات و زیرساخت‌ها به شبکه مجازی آموزش متصل نیستند، خواستار توجه و برنامه ریزی بیش از پیش آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این خصوص شد.

   اسماعیلی یادآور شد: جلساتی در کمیسیون آموزش و تحقیقات با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شده و به این نکته اشاره شده است که برخی مناطق کشور برای بهره‌مندی از خدمات آموزشی در قالب مجازی با محدودیت امکانات و زیرساخت‌ها مواجه هستند و هنوز نتوانسته‌ایم تعدادی از شهرها و روستاها را به شبکه مجازی آموزش متصل کنیم که باید برای حل این مشکل به دنبال راه‌حلی باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید