گمشده ی معنوی خود را در بهشت شلمچه، پیدا کردم
به گزارش سرویس بسیج جامعه زنان کشور خبرگزاری بسیج،از سمنان، زکیه زکی، حجاب و عفاف مقوله ای بسیار مهم و حیاتی است که متأسفانه امروز مورد بی مهری ها و بی توجهی ها قرار گرفته است.
بدحجابی و بی حجابی عده ای از بانوان چهره جامعه اسلامی را مخدوش کرده است و زنگ خطر رواج و گسترش آن چندین سال است که به گوش می رسد و نیاز است که متولیان امر بیش از پیش حواسشان را جمع کنند که حال و وضع حجاب اوضاعش بدتر از این نشود و روزی نرسد که دیگر کاری از دست هیچ کس برنیاید.
امیدواریم متولیان و مسئولان امر هرچه زودتر از خواب غفلت بیدار شوند و اجازه ندهند دشمنان دین و اسلام و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران به اهداف شومشان که همان بی دقتی و بی حجابی و رواج برهنگی و از هم فروپاشید خانواده ایرانی است، دست یابند.
در این مصاحبه با دختری آشنا می شویم که حجاب چادر را به عنوان برترین و بهترین حجاب بعد از یک اتفاق شیرین- به گفته خودش- برگزیده است.
فاطمه زهرا فتح پور دختر ۱۶ ساله سمنانی است که روایت محجبه شدنش را اینگونه برایمان بازگو می کند؛ حجاب ارثیه حضرت فاطمه زهرا (س) است.
وی می گوید: حجاب تکمیل کننده هویت و شخصیت یک زن مسلمان است و جلوه بیشتری به حیا و عفت بانوان در جامعه اسلامی می دهد.
این بانوی محجبه که لذت حجاب و عفاف را با گوشت و پوست خود درک کرده است و حالا نمی تواند لحظه ای خود را جدا از حجاب تصور کند اضافه کرد: حجاب را می تواند به پوست سیب تشبیه کرد که همانگونه که تا زمانی که سیب پوست کنده نشود در این لایه حفاظتی در امان از هر گونه آلودگی و فسادی است و همینکه پوستش کنده می شود دیگر خاصیت اولیه خود را از دست می دهد و چادر نیز حکمش همچون همین سیب است که یک زن را در هاله حفاظتی خود از هر گونه خطری در امان نگه می دارد.
فتح پور اضافه می کند: انس من با حجاب از یک سفر به سرزمین فرشتگان در جنوب کشور آغاز شد.
وی ادامه داد: سال ۹۵ در قالب اردوهای راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدم؛ از ابتدای حضورم در این مناطق حال و هوایی خاص و عجیب داشتم؛ وقتی وارد شلمچه شدم بی دلیل اشک می ریختم و اصلا نمی توانستم جلوی خود را بگیرم و خودم را کنترل کنم؛ اما آن روز در شلمچه انگار در بهشت گم شده بودم، پس از شلمچه به فتح المبین رفتیم و در آنجا حس کردم صدایی می شنوم و امروز به این نتیجه رسیده ام که« شهدا زنده اند»؛ در مسیر برگشت به سمنان مدام با خود می گفتم که شهدا از من چه می خواستند و همانجا بود که تصمیم گرفتم باحجاب شوم.
فتح پور می گوید: خوشحالم که آن سال سعادت حضور در مناطق عملیاتی جنوب کشور نصیبم شد و این سعادت مسیر زندگی ام را تغییر داد و حالا با اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و شهدا انس و الفتی عجیب دارم و امیدوارم که در ادامه زندگی این لیاقت همچنان شامل حالم باشد.
وی اضافه می کند: گلایه من امروز از متولیان امر حجاب و عفاف این است که چرا ارتباطشان با جوانان و نوجوانانی که در ابتدای مسیر قرار دارند ضعیف است و سعی نمی کنند با دوستی با این قشر آنها را برای انتخاب صحیح باید ها و فاصله گرفتن از نبایدها کمک کنند؛ چه بسا اگر در همان سن و سال اگر کسی بود که مرا تشویق به حجاب می کرد خیلی زودتر از اینها محجبه می شدم.
این دختر محجبه سمنانی عنوان می کند: چادر به هیچ وجه محدودیتی برای یک زن در انجام فعالیت های مختلف ایجاد نمی کند و اینکه می گویند حجاب چادر محدودیت است را همان عده ای از خودشان درست کرده اند که چشم دیدن جامعه اسلامی مقید به امر حجاب و عفاف را ندارند.
آری باید بیش از پیش متولیان امر در حوزه حجاب و عفاف دغدغه مند شوند تا اوضاع و احوال این روزها سامان یابد و در هر کوی و برزنی شاهد خودنمایی افراد بی حجاب و بدحجاب نباشیم.
طنین یاس