برگزاری مانورها علاوه بر بروز توانمندیها، ضعفها را مشخص میکند
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، علیمرادن طالبی در آیین افتتاحیه مانور جهادی شبکههای توزیع برق استان همدان، اظهار داشت: استان همدان از نظر وسعت ۱.۲ وسعت کشور را دارد و بر اساس ارزیابیهای انجام شده ۲۶ مخاطره طبیعی از 34 مخاطره کشور را در استان داریم.
وی گفت: مخاطراتی که شرکتهای خدماترسان به خصوص برق به شدت با آن درگیر است شامل برف، کولاک و... است و با وجود این وضعیت، این شرکت آمادگی خوبی برای مقابله با بحرانها دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان ابراز داشت: از جمله مواردی که برای شرکت توزیع برق حُسن محسوب میشود اعزام اکیپها برای کمک به استانهای معین است که نمونه آن در سیل سال گذشته و فروردین امسال است که استانهای دیگر را هم حمایت میکردند.
وی با بیان اینکه برگزاری این مانورها علاوه بر اینکه توانمندیها را بروز میدهد، ضعفها را نیز مشخص میکند، گفت: این توانمندیها باید تقویت شود.
طالبی عنوان کرد: همدان این آمادگی را دارد که به عنوان استان پایلوت و قطب برای غرب کشور در اجرای مانورها و آموزشهای مختلف در برخورد با حوادث باشد.
وی بیان کرد: انسجام و هماهنگی بین دستگاههای استان بسیار عالی است، که میتوان از این امر در اجرای مانورهای مشترک استفاده کرد.
*اهمیت اجرای مانورها در بحث پدافند غیرعامل
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری نیز در ادامه اظهار داشت: یکی از بخشهایی که در بحث پدافند غیرعامل مورد رصد قرار میگیرد مانورهایی است که انجام میشود.
حمید پورحسینی گفت: این موضوع اولویت و اهمیت سیستم برقرسانی را در سطح ملی و استانی نشان میدهد و تاکید داریم که به این موضوع اهمیت داده شود.
* هماهنگی بسیار خوبی در ارکان صنعت آب و برق در استان وجود دارد
معاون اقشار بسیج در سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نیز ابراز داشت: شرکت توزیع برق همواره با طراحی چنین رزمایش و مانورهایی میزان آمادگی و توانایی خود را بالا میبرد.
احد امیری ابراز داشت: یکی از شرکتهایی که بسیار زیبا این کار را انجام می دهد شرکت توزیع برق است که در همه بلایا و حوادث طبیعی نه تنها در استان بلکه در استانهای دیگر حضور قدرتمند دارد.
وی با بیان اینکه هماهنگی بسیار خوبی در ارکان صنعت آب و برق در استان وجود دارد، گفت: این رزمایشها باعث میشود محلهای حوادث غیرمترقبه شناسایی شود.
انتهای پیام/