۱۹ / خرداد / ۱۴۰۴ - 09 June 2025
22:04
کد خبر : 9273385
۱۲:۲۰

۱۳۹۹/۰۶/۱۸
در یادواره شهید محمد سلیمانی عنوان شد:

شهادت اوج کمال ابنای بشر است

امام جمعه کوهرنگ در یادواره شهید آبروی محله ی بازفت، شهادت را اوج کمال ابنای بشر دانست و گفت: راه امام حسین(علیه السلام) بهترین مسیر برای مقابله با دشمن است.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج ازاستان چهارمحال وبختیاری،حجت الاسلام والمسلمین حسین پور در یادواره شهدای آبروی محله به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمدسلیمانی در بخش بازفت، شهادت را قلّه کمال انسان دانست و گفت: شهادت از برترين واژه‌های فرهنگ اسلامی و از مقدّس‌ترين مفاهيم معارف الهی به شمار می‌رود، به طوری که شهادت اوج کمال ابنای بشر است.

امام جمعه کوهرنگ،بابیان اینکه عشق و ارادت به حضرت سیدالشهداء (علیه السلام)سیره و منش رزمندگان اسلام در همه دوران ها بوده است، اظهارکرد: مجاهدین اسلام در سخت‌ترین شرایط هم از یاد امام حسین(علیه السلام ) غافل نبودند و با عشق به امام و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام نبرد می‌کردند و اگرهمیشه این راه را ادامه دهیم قطعأ در همه نبردها پیروز هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین حسین پور در ادامه تاکیدکرد: اهداف و آرمان‌های شهدای میهن اسلامی باید برای نسل جدید تبیین شود  و فرهنگ شهادت‌طلبی و مقاومت، یکی از مهم‌ترین راهکارهای اجتماعی دین برای حراست از ارزش های دینی در مقابل گزندهای دشمنان اسلام است.

امام جمعه کوهرنگ خاطرنشان کرد: الگوپذیری رزمندگان اسلام، از یاران امام حسین(علیه السلام) رمز موفقیت و پیروزی در صحنه‌های نبرد با دشمنان انقلاب اسلامی است و ریشه‌های بینشی و ارزشی دفاع مقدس و دفاع ازحرم های آل الله را باید در قیام عاشورا و نهضت امام حسین(علیه السلام) جست و جو کرد.

وی گفت:  شاخص‌ترین عنصر مشترک در قیام عاشورا و دفاع مقدس ودفاع ازحرم های شرفین، وفاداری و فداکاری در راه ولایت است.

 امام جمعه کوهرنگ تصریح کرد: راه امام حسین(علیه السلام) بهترین مسیر برای مقابله با دشمن است و اگر در مبارزه با استکبار مسیر حضرت سیدالشهدا(علیه السلام) را ادامه دهیم در مقابل دشمن هرگزتسلیم نخواهیم شد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید