۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
17:30
کد خبر : 9274163
۱۰:۱۳

۱۳۹۹/۰۶/۲۰

حمایت از تولید مستلزم کار جهادی است

رئیس کل دادگستری لرستان فعالیت در زمینه حمایت از تولید و رونق اقتصادی را مستلزم کار جهادی دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، محمد رزم   در بازدید از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل ضمن تقدیر از زحمات معاون و کارکنان  معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان، ابراز داشت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در سال جاری ۶۳ برنامه در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و آگاهی‌بخشی دارد که بایستی در راستای این برنامه جلساتی را با دستگاه‌های مرتبط و همکار آن برنامه برگزار نماید.

وی ضمن تاکید بر اینکه این برنامه‌ها بایستی به صورت منظم مستندسازی شده و یک دبیرخانه قوی به امورات آن‌ها رسیدگی کند، ابراز داشت: این جلسات و برنامه‌ها بایستی با پیگیری‌های مستمر عملیاتی شوند و نتیجه آن‌ها در جامعه احساس شود.

رئیس کل دادگستری لرستان ضمن اشاره به جایگاه و اهمیت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در دستگاه قضا، بیان داشت: مقام معظم رهبری بر مهار آسیب‌های اجتماعی تاکید دارند و آسیب‌های اجتماعی اولویت‌دار اعتیاد، حاشیه نشینی(مناطق بحران خیز)، مسائل اخلاق عمومی جامعه و طلاق را همواره به مسئولین گوشزد می‌کنند و کارگروهی با حضور معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم مستمر در رابطه با آسیب‌های اجتماعی به رهبر معظم انقلاب گزارش می‌دهند.

رزم افزود: ما نسبت به فرامین ولی‌فقیه تکلیف شرعی داریم و بایستی مسئولین این فرامین را در دستور کار خود قرار دهند، ضمن اینکه ریاست قوه قضاییه انتظار خاصی در رابطه با مهار آسیب‌های اجتماعی از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دارد.

وی کارکنان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم را افرادی با سواد، علمی و کارشناسانی خبیر و بصیر عنوان کرد و گفت: تمامی برنامه‌های این معاونت بایستی با همت و تلاش مضاعف و با دقت اجرا شده و نتیجه آن به دستگاه‌های مرتبط و مرکز و اطلاع رسانی شود.

رئیس کل دادگستری لرستان ضمن اشاره به اینکه در قبال هزینه‌های از محل بودجه بیت المال بایستی نتیجه مطلوب حاصل شود، اظهار کرد: از سیاست‌های اولویتی قوه قضاییه حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری است و یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری که سال‌های اخیر در شعار سال تاکید ویژه بر آن داشته‌اند بحث رونق تولید و جهش رونق تولید و مسائل اقتصادی است و بایستی با هماهنگی اتاق بازرگانی استان جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی و حمایت از سرمایه‌گذاری به صورت مرتب برگزار شود و مشکلات واحدهای تولیدی بررسی و اقدامات لازم در راستای رفع آن‌ها صورت گیرد.

رزم با اشاره به اینکه بیشترین ضربه به تولید توسط بانک‌ها صورت می‌گیرد، افزود: یک واحد تولیدی ممکن است تا مرحله بازپرداخت اقساط تسهیلات به تولید نرسد که با تاخیر در پرداخت اقساط بانک‌ها درصدد تملیک املاک آن واحد تولیدی برآمده و تجهیزات آن را به مزایده می‌گذارند و طرح راکد و تعطیل می‌شود.

وی، فعالیت در زمینه حمایت از تولید و رونق اقتصادی را مستلزم کار جهادی دانست و بیان داشت: حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری و تامین امنیت سرمایه‌گذار به نفع مردم و جامعه بوده و همچنین باعث رونق بازار و کسب و کار، مبارزه با تحریم، مهار تورم، ایجاد اشتغال در جامعه و خروج از رکود اقتصادی می‌گردد.

رئیس کل دادگستری لرستان ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد معاون و مجموعه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در بحث انتخابات، ابراز داشت: این معاونت در ستاد پیشگیری و رسیدگی به تخلفات و جرائم انتخاباتی به خوبی درخشید و به وظیفه قانونی و شرعی خود عمل کرد و در راستای اجرای فرمایش مقام معظم رهبری از آرا مردم صیانت کرده و با توجه به عملکرد این معاونت در شهرستان‌ها و مرکز استان اکثر مردم معتقد هستند انتخابات این دوره مجلس شورای اسلامی در استان در کمال آرامش و امنیت برگزار گردید و دادگستری در جلب اعتماد مردم و برگزاری هرچه بهتر انتخابات سهیم بود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید