۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
20:43
۱۵:۱۱

۱۳۹۹/۰۶/۲۴

مهم‌ترین فلسفه مجمع بسیج رصد و احصای آسیب‌ها است

دبیرمجمع عالی بسیج استان کردستان گفت: شبکه‌سازی و انسجام‌بخشی صاحب‌نظران و نخبگان بسیجی، کمک به ارتقای کارآمدی نظام و کادرسازی نیروهای تراز انقلاب اولویت مجمع بسیج است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، خسرو مسعودی در مجمع عالی بسیج استان که صبح امروز در سالن اجتماعات مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: کسانی که در این نشست حضور دارند مجموعه صاحب‌نظران، اندیشه‌ورزان و متخصصان بسیجیان استان هستند که برای تحقق سیاست‌های رهبری به ویژه گام دوم انقلاب و کمک به دولت در راستای تدابیر رهبری حرکت می‌کنند.

دبیر مجمع عالی بسیج استان کردستان به رسالت این مجمع اشاره کرد و گفت: رصد و احصای آسیب‌ها و چالش‌ها، اولویت‌بندی چالش و ارائه راهکار‌های تخصص مهم‌ترین فلسفه این مجمع است.

وی افزود: مجمع عالی بسیج استان یک هیئت رئیسه و ۷ کارگروه در استان و ۱۰ هیئت رئیسه و ۷۰ کارگروه در سطح شهرستان‌ها دارد.

به گفته دبیر مجمع بسیج استان کردستان، این مجمع هر ماه و یا هر ۴۵ روز یک بار جلسه‌ای تشکیل می‌دهد و موضوعات را پیگیری می‌کنند.

مسعودی رصد و احصای مسائل اساسی و اولویت‌دار استان، استخراج راه‌حل‌ها برای حل مسائل و مشکلات و کمک به رفع مشکلات، گفتمان‌سازی انقلاب اسلامی و پیگیری مطالبات رهبری و مردم را از دیگر کارکرد‌های مجمع عالی بسیج استان ذکر کرد.

وی شبکه‌سازی و انسجام‌بخشی صاحب نظران و نخبگان بسیجی، کمک به ارتقای کارآمدی نظام، کادرسازی نیرو‌های تراز انقلاب، تربیت جوانان انقلابی پای کار، اشراف بر وضعیت استان، افزایش امیدواری و رضایتمندی نسبت به نظام و تقویت همدلی مردم و نخبگان در استان از پیامد‌های مجمع بسیج است.

وی خاطرنشان کرد: نگاه اجتهادی حضرت امام، فرمایشات و سیاست‌های ابلاغی رهبری، عمل بر مبنای قانون و نقشه راه اعتلای بسیج و حاکمیت فرهنگ بسیجی و تفکر انقلابی از دیگر اهداف مجمع بسیج است.

دبیر مجمع عالی بسیج استان کردستان عنوان کرد: با عنایت براینکه دوره دو ساله رئیس و هیئت رئیسه به پایان رسیده است در این نشست با رای اعضا هئیت رئیسه جدید برای دو سال آینده انتخاب خواهند شد.
 
انتهای پیام/7727

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید