۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
09:56
کد خبر : 9275326
۱۵:۱۰

۱۳۹۹/۰۶/۲۵
کارشناس امور دینی و مذهبی؛

امام سجاد(علیه السلام) آقاى عبادت‏ كنندگان است

حجت الاسلام عباسی گفت : آن حضرت با عنوان زين‏ العابدين و سجاد خوانده می ‏شود،چرا كه ایشان قبل از هر چيز بنده خالص و صالح خدا بود، و سجده‏ هاى طولانى ایشان، هرکسی را به سوى خداجذب می ‏كرد.

   به گزارش خبر گزاری بسیج از استان چهار محال و بختیاری ؛ کارشناس امور مذهبی و دینی در جمع پایوران رسمی و وظیفه سپاه  سامان با تسلیت شهادت حضرت امام سجاد (علیه السلام)، آن حضرت را اسوه صبر و مظهر ادعیه گهربار و متعالی در اسلام دانست و گفت: هر کدام از ائمه اطهار(علیهم السلام) الگو و اسوه و نوری الهی در مسیر زندگی مسلمین هستند و باید به آنان تأسی کرد .

حجت الاسلام مصطفی عباسی در ادامه افزود: امام سجاد(علیه السلام) زينت عبادت كنندگان، بزرگمرد عبادت و عرفان ،مجاهد بزرگ فی سبیل الله ودر عين آن كه كانون علم و انديشه ومعرفت‏ بود، تواضع ويژه‏اى داشت، و در نهایت شكوه و جلال و ابهت‏ خاصى که داشت،داراى حلم و بردبارى و سعه صدر مخصوصى بود، و در يك كلمه كانون همه كمالات‏ انسانى و ارزش‏هاى والاى معنوى بود .

 کارشناس مذهبی تصریح کرد: آن حضرت با عنوان زين‏ العابدين و سجاد خوانده مى‏ شود،چرا كه او قبل از هر چيز بنده خالص و صالح خدا بود، و سجده‏ هاى طولانى آن امام همام ، هرکسی را به سوى خدا و پرستش خدا جذب مى‏ كرد همچنین خداوند در حديث لوح که نامه‏اى از سوى خدا به پيامبر اكرم(صلی الله علیه و آله و سلم) استآن امام همام را این چنين معرفى كرده است: سيد العابدين و زين اوليائى الماضين: او آقاى عبادت‏ كنندگان و زينت اولياى پيشين من است.

وی در پایان به کمک رسانی امام سجاد علیه السلام به نیازمندان به صورت مخفیانه  اشاره و تصریح کرد : آثار حمل انبان‏هاى طعام برای محرومان جامعه که هرشب مخفیانه برای نیازمندان می بردند بر بدن مبارک حضرت امام سجاد علیه السلام باقى‏مانده بود.‏


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید