۲۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 18 June 2025
13:22
کد خبر : 9275389
۱۲:۲۳

۱۳۹۹/۰۶/۲۵
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

پرسنل تلاشگر فوریت‌های پزشکی مایه‌ آرامش شهروندان هستند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: پرسنل تلاشگر و دلسوز فوریت‌های پزشکی با تلاش شبانه روزی مایه‌ آرامش شهروندان هستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم در دیدار با پرسنل مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزود: اورژانس، یکی از سازمان‌های محبوب مردم است که توفیق خدمت به مردم را دارد و این قشر ایثارگر در خط مقدم حوزه سلامت روزانه جان انسان‌های زیادی را از مرگ حتمی نجات می‌دهند.

اوی اضافه کرد: فعالیت حوزه اورژانس پیش بیمارستانی در این ایام که با کرونا درگیر هستیم، جهادی است. اورژانسی‌های فداکار با سعه صدر اقدامات درمانی را برای بیماران کرونایی انجام می‌دهند و در این راه تعدادی از عزیزان مبتلا و بستری و تعدادی هم شهید مدافع سلامت شده‌اند.

حجت الاسلام آل هاشم ادامه داد: ترافیک، مزاحمت‌های تلفنی و کمبود نیروی انسانی و دخالت در امور فوریت‌های پزشکی در ماموریت‌ها از چالش‌ها و مشکلات اورژانس پیش بیمارستانی بوده که امید است با افزایش آگاهی مردم و کار‌های فرهنگی و همت دولتمردان حل و فصل شود.

وی در خصوص سختی کار اورژانس، گفت: تکنسین‌های اورژانس فشار کاری، جسمی و روحی زیادی را تحمل می‌کنند که همیشه برای خودشان هم عارضه دارد و به علت نبود استراحت کافی و استرس کاری زیاد در معرض خطر هستند.

حجت الاسلام آل هاشم با بیان اینکه کار در اورژانس زیبایی‌های خاص خودش را دارد، گفت: نجات جان و حس خوشایند ناشی از آن با هیچ خوشحالی در دنیا قابل مقایسه نیست و قطعا پاداش الهی دارد.

وی در پایان از زحمات پرسنل اورژانس در نجات جان مادران باردار قدردانی کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید