
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، این دو واحد نانوایی پس از گزارش مردمی و بازدید بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان شاهرود به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی، پلمپ شد.
بازرسیهای مستمر از ابتدای همه گیری کروناویروس تاکنون از نانواییهای سطح شهرستان انجام گرفته که با شناسایی برخی تخلفات و دادن تذکرات اولیه به چند مورد نانوایی، مشکلات در این زمینه به حداقل رسیده است.
در پخت نان به عنوان غذای اصلی مردم بایستی دقت لازم و نکات بهداشتی در تهیه آن مورد توجه قرار گیرد.
خط قرمز مرکز بهداشت شهرستان برای نانواییها در این ایام، جلوگیری از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی، استفاده از ماسک، دستکش و کلاه مناسب توسط کارکنان، شستوشوی مکرر دستها هر نیم ساعت یکبار، ضدعفونی کردن روزانه و مکرر تجهیزات و سطوح نانوایی، استحمام روزانه کارکنان و شستوشوی روزانه لباسها، حفظ فاصله یک متری مشتریان از یکدیگر در صف نانوا است.
از شهروندان درخواست میگردد در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نانواییها مراتب را به سامانه تلفن گویای کشوری ۱۹۰ گزارش دهند تا به تخلفات رسیدگی شود.