۲۴ / تير / ۱۴۰۴ - 15 July 2025
22:05
کد خبر : 9276010
۱۱:۳۴

۱۳۹۹/۰۶/۲۷

انجام بیش از هشت هزار و ۵۰۰ ماموریت پیش بیمارستانی توسط اورژانس ۱۱۵ شاهرود

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از هشت هزار و ۵۰۰ ماموریت پیش بیمارستانی توسط اورژانس ۱۱۵ شاهرود انجام شده است.
انجام بیش از هشت هزار و ۵۰۰ ماموریت پیش بیمارستانی توسط اورژانس ۱۱۵ شاهرودبه گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، همزمان با روز ملی اورژانس و فوریت‌های پزشکی از زحمات کارکنان اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی شاهرود قدردانی و تجلیل شد.
آرش صیدآبادی مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در حاشیه این مراسم اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از هشت هزار و ۵۰۰ ماموریت پیش بیمارستانی توسط اورژانس ۱۱۵ شاهرود انجام شده است.
به گفته صیدآبادی، این ماموریت‌ها در حوزه‌های بیماری‌های دخلی و قلبی، مصدومان سوانح رانندکی و بیماری کرونا است.
صیدآبادی افزود: اورژانس ۱۱۵ شاهرود با ۱۵۰ نیروی ستادی، کارشناس و تکنسین و ۲۰ پایگاه امدادی و یک بالگرد هوایی به صورت شبانه روز در حال خدمت رسانی است.
سازمان اورژانس ایران در ۲۶ شهریور سال ۱۳۵۴ با عنوان مرکز اطلاعات اورژانس راه اندازی شد.
اورژانس ۱۱۵ سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، سازماندهی، نظارت و هماهنگی و مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور و خدمات انتقالی مصدومان و مجروحان، مدیریت عملیات ملی فوریت‌های پزشکی و مسئولیت مدیریت حوادث و بحران‌های حوزه سلامت، در تمامی مقاطع از پیش‌بینی، پیشگیری، آماده‌سازی و مقابله تا بازیابی بعد از حوادث را بر عهده دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید