۱۹ / خرداد / ۱۴۰۴ - 09 June 2025
00:43
کد خبر : 9281981
۰۹:۴۰

۱۳۹۹/۰۷/۱۰

برگزاری نشست سیاسی در حوزه مقاومت حضرت ام البنین بندرعباس

نشست سیاسی در حوزه مقاومت بسیج حضرت ام البنین بندرعباس برگزارشد.

سرهنگ غلامی ،مسئول عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه بندرعباس ضمن تسلیت ایام محرم و صفر درجمع شورای حوزه گفت : یکی از موضوعات مهمی که اخیرا دشمن روی آن کار می کند باتوجه به نزدیک بودن انتخابات آینده بحث تحریف مدیران وشخصیت های جهادی و کارآمد وترورشخصیت هاست، لذا ما باید حواسمان باشد که این تحریف های سیاسی صورت نگیرد.


وی با اشاره به سخنان رهبرمعظم انقلاب که فرمودند:«کشور را باید در همه عرصه ها قوی کنیم»افزود: باید نگاهمان به سمت   ولایت باشد تا بتوانیم مشکلات موجود ازقبیل معیشت مردم را با چه راهکار مناسبی در حوزه سیاست برطرف نمائیم.


وی در ادامه اظهار داشت :دشمن درپی آن است که با استفاده از هم حزبی های مشابه اهداف شوم خودش دست یابد بنابراین مردم  با هوشیاری و بخصوص افراد کاندید با یک فکر باید به یک وحدت رویه واتحاد برسند  .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید