مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خبر داد
تبدیل ۴۰ کیلومتر از شبکههای سیمی شهرستان نهاوند به کابل خودنگهدار
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: در طول سال گذشته ۴۰ کیلومتر از شبکههای سیمی شهرستان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است که خوشبختانه این امر باعث کاهش سرقتهای شبکهای و کاهش تلفات شده است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، شیرزاد جمشیدی در دیدار با نماینده مردم شهرستان نهاوند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قانون جمعآوری برقهای غیرمجاز که بر اساس آن برای حاشیه شهرها به مدت ۳ سال اجازه واگذاری برق غیردائم وجود داشت، اظهار داشت: طبق این قانون طی سه سال دستگاههای ذیربط مکلف به تعیین تکلیف سازهها و بناهای احداث شده بودند.
وی افزود: با توجه به گذشت سه سال، برداشتی با عنوان اتمام زمان واگذاری انشعاب استنباط شده که این موضوع باعث ایجاد نارضایتی در این مناطق و افزایش استفاده از برق غیرمجاز شده است که درخواست پیگیری آن را در مجلس شورای اسلامی داریم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در ادامه با اشاره به اجرای طرح برق امید عنوان کرد: با اجرای این طرح هزینههای برق مشترکین کم مصرف مشمول تخفیف ۱۰۰ درصدی و مشترکین خوش مصرف نیز شامل تخفیفات کاهش مصرف میشود.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرح امیدواریم مشترکین پر مصرف خانگی به دو گروه خوش مصرف و کم مصرف بپیوندند که این امر علاوه بر اینکه به سود مشترک بوده در مدیریت مصرف انرژی و عدم ایجاد نیروگاهها با هزینههای بالا نیز مؤثر است.
جمشیدی با بیان اینکه از سال ۹۲ تا ۹۸ معادل ۹ میلیارد تومان از محل اخذ عوارض سالیانه، برای توسعه و اصلاح شبکههای روستایی در سطح شهرستان نهاوند هزینه شده است، گفت: در سال گذشته از محل تملک اعتبارات استانی ۶۰۰ میلیون تومان برای بهسازی شبکهها در نهاوند اجرایی شده است.
وی یادآور شد: با عملکرد مناسب مدیریت و پرسنل مدیریت برق نهاوند معادل ۸ میلیارد تومان از اعتبارات ابلاغی در این شهرستان جذب شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به هزینهکرد یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای اصلاح و توسعه شبکه روستایی نهاوند از محل بند «ج» عوارض سالیانه عنوان کرد: در طول سال گذشته ۴۰ کیلومتر از شبکههای سیمی شهرستان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است که خوشبختانه این امر باعث کاهش سرقتهای شبکهای و کاهش تلفات شده است.
جمشیدی با اشاره به ظرفیتی که شهرستان نهاوند برای حضور سرمایهگذاران در بخش انرژیهای نو (خورشیدی و CHPها و...) دارد، گفت: ما نیز آمادگی عقد قراردادهای تضمیمی ۲۰ ساله برای خرید انرژی از سرمایهگذاران را داریم.
وی با بیان اینکه وصول مطالبات در استان همدان بیش از ۱۰۰ درصد است، افزود: این رقم در نهاوند ۹۲ درصد است که مشارکت در پرداخت هزینههای برق مصرفی باعث افزایش درآمد برای شهرستان و در نتیجه ارائه خدمات مطلوبتر خواهد بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: در محدوده شهرستان نهاوند روستای بالای ۱۰ خانوار بدون برق نداریم و خوشبختانه ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و روستایی شهرستان از نعمت این انرژی پاک برخوردار هستند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار