۱۸ / تير / ۱۴۰۴ - 09 July 2025
20:49
کد خبر : 9283618
۱۴:۴۸

۱۳۹۹/۰۷/۱۶
فرمانده ناحیه بندر خمیرخبردادذ:

ساخت منازل مسکونی سیل‌زدگان جاسك به زودي به اتمام می‌رسد

ساخت منازل مسکونی سیل‌زدگان جاسك به زودي به اتمام می‌رسد.

فرمانده سپاه ناحیه بندر خمير در بازدید از منازل در حال ساخت سیل زده های جاسک گفت: ساخت واحدهای مسکونی منطقه دور افتاده سیل زدگان روستاي نوروز كار شهرستان جاسک توسط گروههای جهادی بسیج سازندگی شهرستان در حال انجام است و به
زودي به بهربرداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان ،سرهنگ جعفر اسلامي اظهار كرد: با توجه به سيل سال گذشته در شهرستان جاسك، ناحيه بندر خمير ساخت ٤ واحد مسکونی با توجه به نیاز، در روستاي دور افتاده نوروز كار این شهرستان را متقبل شد.

وی در ادامه افزود: ٤ واحد مسکونی در روستاي نوروز كار با هزینه ۴میلیارد ریال در حال ساخت و گروه جهادي شهرستان بندر خمير شبانه روز مشغول تلاش هستند و به همت کارگروه سازندگی و محرومیت زدایی به زودي بهره برداری و افتتاح مي شود.
به حمدالله در کل شهرستان بندر خمیر بالغ بر ۴۵گروه جهادی خودکفا توسط قرارگاههای تحول محلات شهرستان تشکیل شده است که علاوه بر خدمت رسانی و ساخت منازل افراد نیازمند شهرستان در سایر مناطق خصوصا منطقه سیل زده جاسک نقش آفرینی میکنند.
وی در پایان از زحمات و تلاش های همه مسوولان شهرستان که در تقویت این گروههای جهادی همکاری میکنند تشکر نمود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید