به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام عادل ابراهیم نژاد در جمع کارکنان سپاه میانه با بیان اینکه حاکمان فاسد، خلافت را در ممالک اسلامی غصب کرده بودند و فساد و فحشا به حدی گسترش یافته بود که امام حسین(ع) چاره ای جز قیام نداشت، اظهار داشت: این ایثار امام حسین(ع) و یاران با وفای آنحضرت، اسلام را از خطر نابودی نجات داد.
وی نقش بسیار حساس و مهم امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) در تبیین قیام عاشورا را بسیار حیاتی و مهم دانسته و متذکر شد: دستگاه اموی پس از جنایتی که کرده بود، سعی داشت علت کشته شدن حضرت امام حسین(ع) را خطا و عملکرد نادرست خود او جلوه دهد و اذهان مردم را به سوی بیگناهی خود سوق دهد ولی خطبه های کوبنده و گیرای حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع)، اذهان مردم را به واقعیات آگاه کرد و این بصیرت دهی، اسلام و حب اهل بیت(ع) را در دلها زنده کرد.
حجت الاسلام ابراهیم نژاد افزود: امام سجاد و حضرت زینب مانع از به انحراف کشیده شدن اهداف قیام امام حسین(ع) توسط دستگاه حکومت فاسد اموی شدند.
وی با اشاره به اینکه ائمه اطهار و اهل بیت(ع) نشانه های دینداری هستند و میزان حب آن ها و حرکت در مسیر سیره عملی آنان، معیار مسلمانی و حرکت در مسیر اسلام است، تاکید کرد: اهل بیت(ع) ارکان اسلام و مسلمین هستند و هر عملی بدون این ارکان، محکوم به فنا و نابودی است.
آیین گرامیداشت اربعین حسینی با قرائت زیارت اربعین، مداحی و نشست بصیرتی در حسینیه امام خمینی(ره) سپاه میانه برگزار شد.