ضعف برخی مدیران نباید با تعامل نامناسب رسانهای پوشش داده شود/ لزوم تقویت مطبوعات محلی
به گزارش خبرگزاری بسیج، قاسم سلیمانی دشتکی در نشست با مدیران مسئول رسانههای محلی مکتوب استان ایلام اظهار داشت: رسانه ابزار تحقق برنامههای حوزه عمومی است و شهروندان نیز با ارائه نقد و نظر و گفتمانسازی زمینه پویایی این حوزه را فراهم میکنند، براین اساس رسانهها باید تقویت شوند و مورد حمایت قرار گیرند.
وی افزود؛ نقد و نظر، و تحلیل و پیشنهاد وظیفه رسانه بوده و رویکرد دولت در استان ایلام بر حمایت و تقویت نقد منصفانه است و تحقق نقد منصفانه با وجود رسانههای مکتوب محلی ممکن است.
سلیمانی دشتکی در ادامه خاطرنشان کرد: تنوع ابزارهای رسانهای امری بدیهی است و حضور و ظهور اینگونه رسانهها را باید به فعال نیک گرفت و از مزایای آن برای تشریح و بیان اهداف و برنامههای نظام و دولت بهره برد.
وی افزود: استفاده از فضای رسانهای نوظهور نباید موجب ترس و واهمه برخی مدیران و موجب سو استفاده صاحبان چنین ابزارهای رسانهای باشد.
استاندار ایلام گفت: شبکههای اجتماعی از جمله رسانههای نوظهوری هستند که سبب سو استفاده برخی شده و آنان با راهاندازی کانال خبری به دنبال مچگیری و باجگیری از مدیران در سطوح مختلف میشوند.
استاندار ایلام با هشدار به مدیرانی که در استان ایلام، ضعف و ناتوانی خود را با باجدادن به کانالهای تلگرامی خاص پنهان میکنند؛ گفت: ضعف عملکرد اینگونه مدیران برای مردم عیان است و مدیریت ارشد استان نیز عملکرد این مدیران را رصد و در بزنگاه برخورد بایسته را معمول خواهد داشت.
وی در ادامه راهکار تقویت رسانههای مکتوب در فضای مجازی را مهم دانست و گفت: در رقابت رسانههای مکتوب و مجازی، رسانههای مکتوب باید به سمت تولید محتوا و انعکاس مطالب تحلیلی و پرهیز از انعکاس اخبار باشند.
استاندار ایلام، ماندگاری رسانههای مکتوب را به دلیل سندیت آنان برای تاریخ ضروری دانست و گفت: مطبوعات مکتوب استان با انجام طرحهای علمی، پژوهشی و تحقیقاتی اقدام کنند و روند رو به رشد استان را با جدیت و همدلی به پیش ببرند.
سلیمانی دشتکی در ادامه ضمن تماس تلفنی با معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خواستار اصلاح دریافت آگهیهای دولتی به نشریات محلی شد و گفت: با توجه به شرایط سخت مالی و محدودیت منابع مالی پیشنهاد میشود که یارانه مطبوعات به نشریاتی که بالای 50 درصد نظم در انتشار دارند اختصاص یابد که مورد موافقت معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.
نماینده عالی دولت در استان در بخش دیگری از صحبتهای خود خواستار توجه بیشتر به رسانههای مکتوب در ارزیابی روابطعمومی های استان شد و گفت: سازوکاری اتخاذ شود که دستگاههای اجرایی با رسانههای مکتوب در این شرایط خاص همکاری بیشتری داشته باشند.
وی در ادامه به ارائه تسهیلات به اهالی فرهنگ هنر و رسانه آسیب دیده از کرونا اشاره کرد و گفت: این صنف تاکنون مبلغ 7 و نیم میلیارد تومان در سامانه کارا ثبت نام کردهاند و از این میزان 5 میلیارد تومان پرداخت شده است.