۰۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 27 April 2025
21:09
کد خبر : 9284619
۱۴:۲۱

۱۳۹۹/۰۷/۲۱
مجتبی زارعی:

تشکیلات سازی از اولویت‌های حوزۀ زنان و خانواده است

رییس بسیج اساتید کشور در افتتاحیه ویدئو کنفرانسی دوره آموزشی مدیران مراکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده نهضت استادی بسیج گفت: با این که جمهوری اسلامی ایران دارای مزیّت نسبی در امور زنان و خانواده نسبت به زیسته‌ی زنان در جوامع غربی است، امّا فقدان تشکیلات زنان از ضعف‌های اساسی ما است.

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، مجتبی زارعی رییس سازمان بسیج اساتید کشور که در افتتاحیه ویدئو کنفرانسی دوره آموزشی مدیران مراکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده نهضت استادی بسیج در مراکز استانی سخن می گفت افزود: بسیج اساتید در حوزه استادان زن کشور فاقد نگاه جنسیتی بوده و این نگاه را برخاسته از تفکرات فمنیستی می داند زیرا بر اساس اندیشه‌ی سیاسی اسلام و نگاه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، تفاوت زن و مرد صرفا در حوزه‌ی عملکردها است و نه جایگاه‌ها  و شأن و منزلت؛ بر این اساس زن و خانواده جزو مزیت های جمهوری اسلامی ایران بوده و باید به صورت بنیادین مورد توجه عالمان و سیاست گذاران قرار گیرد.

تشکیلات سازی از اولویت‌های حوزۀ زنان و خانواده است
وی با تبیین امکانات و استعدادهای جمهوری اسلامی در برخورداری از مزیّت زن و خانواده نسبت به سایر تمدّن‌ها گفت: آنگونه که زنان و خانواده جزو منابع قدرت دینی و ملی و انقلابی ما به حساب می‌آیند ما متاسفانه به تشکیلات سازی، تشکل یافتگی و تولید قدرت در این حوزه نپرداخته ایم که ضرورت دارد مدیران مراکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده در سازمان‌های استانی بسیج اساتید و تهران بزرگ در این باره ایفای نقش کنند.
 عضو هیأت علمی اندیشه سیاسی اسلامی دانشگاه تربیت مدرس بیان کرد: زیست بوم ایران دارای تنوع فرهنگی و محلی بی شمار و پرقدرت در حوزه‌ی خانواده و زنان است از این رو اگر تشکّل‌های انقلابی و دینی در حوزه زن و خانواده برای تولید قدرت از مزیت بومی و دینی زن و خانواده اقدام نکنند و به تشکیلات سازی و تشکّل یافتگی روی نیاورند، تفکرات انحرافی و فمنیستی نظام موضوعات و مجموعه معضلات سبک زندگی غیر ایرانی و غیر محلّی را بر جامعه زن و خانواده تا اقصی نقاط ایران تحمیل خواهند کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید