۰۵ / تير / ۱۴۰۴ - 26 June 2025
17:09
کد خبر : 9284975
۰۹:۲۴

۱۳۹۹/۰۷/۲۲
مسئول مرکز ساماندهی متکدیان استان قزوین

کمتر از ۳۰ درصد متکدیان قزوین نیازمند واقعی هستند/متکدیان ساماندهی می‌شوند

رحیمی گفت: کمتر از ۳۰ درصد متکدیان قزوین نیازمند واقعی هستند و مابقی حرفه و کسب خود را تکدی‌گری قرار داده اند که در این بین افراد ثروتمندی هم وجود دارند که حتی اقدام به اسپند دود کردن در چهارراه‌ها می‌کنند.

محسن رحیمی مسئول مرکز ساماندهی متکدیان استان قزوین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین بیان کرد: در اجرای طرح ساماندهی متکدیان برخورد با افراد مطرح نیست و این مرکز بر اساس قانون وظیفه غربالگری و ساماندهی متکدیان را بر عهده دارد.

وی افزود: عوامل گشت مرکز ساماندهی متکدیان در شیفت‌های مختلف اقدام به گشت‌زنی در شهر قزوین خواهند کرد و در صورت تماس شهروندان با این مرکز نیز به محل اعزام و وضعیت متکدی بررسی خواهد شد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر موضوع و کسب تکلیف از مقام قضایی، متکدی به مرکز ساماندهی متکدیان واقع در بلوار شهید باهنر قزوین منتقل خواهد شد تا مراحل اداری جهت غربالگری فرد و ارجاع به یکی از دستگاه‌ها طی شود.

مسئول مرکز ساماندهی متکدیان خاطر نشان کرد: مردم به هیچ عنوان به متکدیان کمک نکنند چرا که کمک‌های مردمی موجب افزایش متکدیان خواهد شد و یقین داشته باشند این مرکز نسبت به بررسی وضعیت متکدی اقدام و چنانچه فردی واقعا نیازمند باشد از هیچ کوششی به لحاظ اداری و غیر اداری برای کمک به آن فرد دریغ نخواهد شد.

رحیمی تاکید کرد: کمتر از ۳۰ درصد متکدیان قزوین نیازمند واقعی هستند و مابقی حرفه و کسب خود را تکدی‌گری قرار داده اند که در این بین افراد ثروتمندی هم وجود دارند که حتی اقدام به اسپند دود کردن در چهارراه‌ها می‌کنند.

وی افزود: مردم در راستای کمک به اجرای طرح ساماندهی متکدیان در صورت مشاهده متکدی در شهر قزوین با سامانه ۱۳۷ شهرداری و یا تلفن ۳۳۳۵۴۰۲۰ تماس بگیرند.

۱۰۱۰/ت۳۰/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید