نیروهای مسلح مدیریت هوشمندانه در فضای مجازی داشته باشند
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، آیت الله حبیب الله شعبانی امروز در آئین و معارفه فرمانده انتظامی استان همدان با اشاره به تاریخچه نیروی انتظامی و وجود خدمت رسانی در اسلام، اظهار داشت: زمانی که امام علی(ع) به کوفه تشریف آوردند مجموعهای تحت عنوان شرط الخمیس شکل گرفت که افراد حاضر در آن پیش قراولان در عرصه جهاد و نبرد و تامین کنندگان امنیت در زمان صلح بودند.
وی با بیان اینکه بسیاری از اولیای نزدیک به حضرت عضو شرط الخمیس بودند، مطرح کرد: زمانی که این موضوع را در تاریخ بررسی میکنیم، این مسئله همانند اتفاقی است که امروز در نیروهای مسلح ما رخ میدهد.
امام جمعه همدان افزود: حفظ امنیت داخلی هم در دوران صلح و هم در دوران جنگ و فعالیت در عرصه مبارزه با دشمن بیرونی منطبق با وظایف ناجا و نیروهای مسلح ما است.
وی با اشاره به اینکه بزرگانی چون مقداد، ابوذر و سلمان را جز نیروی انتظامی باید بدانیم، گفت: این افراد دارای ویژگیهایی بودند که دقیقا ویژگیهای نیرویهای مسلح ما است.
نماینده ولی فقیه در استان همدان تصریح کرد: نیروهای شرط الخمیس پس از بیعت با علی(ع) تا پای جان برای امنیت ایستادگی میکردند و با تمام توان ولایت پذیر بودند.
وی با تاکید بر اینکه امام علی(ع) توجه خاصی به شرط الخمیس داشت، عنوان کرد: توجه حضرت به مسئله امنیت تاکیدی بر اهمیت خدمت در این عرصه است.
شعبانی با بیان اینکه تجلی ویژگیهای نیروهای شرط الخمیس را امروز در نیروهای مسلح مشاهده میکنیم، اظهار کرد: بنده از همه شما عزیزان بابت تمامی این زحمات تشکر کنم چرا که شما استمرار همان حرکت مقدسی هستید که دیروز از کوفه شروع شد و در انتها زمانی که حضرت ظهور خواهند کرد و پرچم را به دست ایشان بسپاریم در کوفه به پایان خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه باید قدر این نعمت و حضور در این عرصه را بدانیم، گفت: امروز در نظام اسلامی و بر اساس قانون اساسی، متولی امنیت داخلی کشور نیروی انتظامی است بنابراین با مشاهده ملاکها و برایندهای بیرونی باید بگوییم که انصافا در این زمینه موفق بودهاند.
امام جمعه همدان ایجاد امنیت در کشوری که در پر خطرترین منطقه عالم قرار گرفته را تاکیدی بر فعالیتهای نیروهای مسلح برشمرد و اظهار داشت: البته این امنیت نشان دهنده سرمایه اجتماعی شما که همان اعتماد و مشارکت عمومی مردم است.
وی با بیان اینکه 10 سال پیش برقراری امنیت تنها در عرصههای بیرونی بود، گفت: امروز برخی فعالیتها در فضای مجازی نیز ممکن است خطری برای امنیت ملی باشد بنابراین از آنجا که بسترهای ایجاد امنیت توسعه پیدا کرده است، نیروهای مسلح ما نیز باید مدیریت هوشمندانه در فضای مجازی داشته باشند.
شعبانی با تاکید بر اینکه در فضای مجازی کار پیچیدهتر و جرایم حرفهایتر شده است، مطرح کرد: امنیتی که در قانون اساسی معرفی شده، به معنای امنیت عمومی است و این یعنی نیروی انتظامی برای همه مردم فارغ از مذهب و زبان و یا زن و مرد، موظف است تا امنیت عمومی را ایجاد کند.
وی تصریح کرد: سربازان شما به خاطر امنیت ناموس این کشور در مرزها به شهادت رسید و این تاکیدی بر این مسئله است که نیروهای مسلح فدائیان امنیت و ناموس کشور هستند.
نماینده ولی فقیه در استان همدان امر به معروف را بسترساز طراوت انسانی دانست و خاطرنشان کرد: امر به معروف مبتنی بر مهرورزی است و نه پرخاشگری و تعرض به حق دیگران، چرا که نه اسلام اجازه این کار را میدهد و نه قانون و نه سیاستهای نظام.
وی با تاکید بر اینکه افرادی که اهل خشونت هستند و قانون را قبول ندارند دیگران هستند، مطرح کرد: نیروی انتظامی مظهر قانون گرایی و دفاع از قانون است و از آنجا که امر به معروف هیچ چیز فراتر از عمل به قانون نمیخواهد، بنابراین نیروی انتظامی باید نسبت به اجرا شدن قانون حساسیت داشته باشد.
شعبانی با اشاره به فتنه سال 88، و قانونگریزی سران فتنه، مطرح کرد: اتفاقی که در سال 88 رخ داد این بود که عدهای گفتند ما قانون را قبول نداریم، در حالی که زمانی که قانون وجود دارد همه باید ملتزم به آن باشند.
وی با بیان اینکه حجاب و عفاف هم یک قانون است که ناجا باید به آن حساس باشد، عنوان کرد: امر به معروف دارای بستر گستردهای است که حجاب و عفاف نیز شامل آن میشود و آن هم مبتنی بر مهرورزی است.
امام جمعه همدان با اشاره بر لزوم ترویج قانون مداری در جامعه، اظهار داشت: عدهای میگویند که ما تصمیمات ستاد کرونا را قبول نداریم، اما زمانی که قانون است باید آن قانون انجام و رعایت شود، حتی اگر آن را قبول نداشته باشیم.
وی تاکید کرد: همه مردم را به قانون پذیری در مورد مصوبات ستاد ملی و استانی کرونا دعوت میکنم و باید بدانیم زمانی که تصمیمی به عنوان قانون مطرح میشود، همه ملتزم به اجرای آن هستند.
شعبانی در بخش دیگری از صحبتهای خود خواستار ایجاد حس مسئولیت پذیری در کنار دیگر آموزشها در نیروی انتظامی شد و گفت: در آموزشها و دورههایی که برای کارکنان نیروی انتظامی ارائه میشود باید مسائل عقیدتی، فرهنگی نیز مطرح شود و حس مسئولیت پذیری را در بین نیروهای مسلح تقویت کنیم.
وی خواستار توجه به مسائل اقتصادی کارکنان نیروی انتظامی شد و مطرح کرد: این مسئله مربوط به سیاستهای کلی است که باید لحاظ شود، اما باید فرماندهان نسبت به مشکلات اقتصادی مجموعه خود که انصافا خدمات فراوانی ارائه میکنند و دائما در حال خدمت رسانی هستند، توجه کنند.
انتهای پیام/