سعید زعفری هشجین

گلف‌بازان برتر ایران در انتظار یک وجب زمین بازی

گلف‌بازان مستعد استان اردبیل که ۷ سال است در پله نخست کشوری ایستاده اند با بی مهری مدیران ورزش دوست محل مناسبی برای تمرینات خود ندارند.
کد خبر: ۹۲۸۷۰۰۸
|
۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۰

گلف‌بازان برتر ایران در انتظار یک وجب زمین بازی

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل ، یک دهه قبل ورزش مینی گلف برای اردبیلی ها نام آشنا نبود. خیلی‌ها تصورشان بر این بود که این ورزش متعلق به قشر مرفه در زمین های وسیع چمن کاری شده است. اما در میان همین ناباوری استعدادهایی در رشته مینی گلف اردبیل جوانه زد که حیرت مسئولان کشوری را برانگیخت. استعدادهایی که کمترین حمایت را به خود ندیدند و همچنان با یک تراژدی در تامین اولین نیازمندی خود یعنی زمین بازی و ورزش مواجه هستند.

به واسطه کمبود امکانات بسیاری از افراد علاقه مند نیز قادر به اضافه شدن به جمع گلف بازان استان نیستند و این در حالی است که مسئولان در هر تریبونی حمایت از استعدادهای ورزشی را مهمترین خصوصیت اخلاقی خود عنوان می کنند.

تنها زمین بازی گلف بازان اردبیل به بهانه های مختلف تا به امروز از کمترین امکانات برخوردار نشده و استعداد کودکان، نوجوانان و بزرگسالان که در میادین ورزشی جهانی به اثبات رسیده بعد از مدتی تلاش و تقلا برای کنار آمدن با کمبودها، به حاشیه رانده می شود.

هیئت گلف: به دلیل کمبود مالی توان ما حمایت از 65 نفر است

 رئیس هیئت گلف استان اردبیل با اشاره به مشکلات متعدد این رشته ورزشی در استان اردبیل گفت: در رشته های گلف، مینی گلف، کروکت و وودبال در مجموع 65 نفر عضو داریم در حالی که قادر به پرورش 650 نفر هستیم و تقاضا هم طی سال های اخیر در این رشته افزایش یافته است.

مهرداد کابلی تصریح کرد: متاسفانه به دلیل خودداری از حمایت مالی بنده با هزینه های شخصی و حداقل امکانات تنها این میزان ورزشکار را تحت پوشش قرارداده ام و اگر حمایتی انجام می شد قادر به توسعه این رشته ورزشی مفرح بودیم.

وی افزود: مهمترین کمبود ما مربوط به زمین تمرین فعلی است که بارها از نهادهای مختلف درخواست کردیم بهره برداری آن را به ما واگذار کنند تا کمی امکانات ایجاد شود و ورزشکاران در محلی استاندارد تمرین کنند.
به گفته رئیس هیئت گلف استان اردبیل این مطالبه نه تنها پاسخ داده نشده است بلکه عنوان می شود که ما حتی حق فنس کشی را نداریم.

ساختمان سازی در پارک و مخالفت با تکرار آن

رئیس هیئت گلف استان اردبیل با یادآوری اینکه محل تمرین فعلی رشته گلف در سال 89 یک زمین خاکی بود، اضافه کرد: در آن مقطع زمانی طرح ایجاد پارک ورزشی- فرهنگی را مطرح کردیم و حتی تور والیبال، بسکتبال و میز بدیمنتون دایر شد.

به گفته کابلی تیم های ورزشی با زمان بندی در پارک تمرین می کردند و فضای نشاط آوری ایجاد شده بود اما متاسفانه با احداث سالن فوتسال تمامی آن طرح جمع آوری شد و زمین فعلی گلف نیز پاسخگوی نیاز ورزشکاران نیست.

وی افزود: در مجاورت این پارک ساختمان نیمه تمامی نیز وجود دارد که درخواست کردیم آن را تکمیل و دفتر رشته گلف کنیم که متاسفانه مخالفت می شود و وقتی عنوان شد چرا با ساختمان فوتسال مخالفت نکردید می گویند دستور تخریب این ساختمان را نیز داریم.

وی با ابراز تاسف از بی توجهی به استعدادهای ورزشی افزود: ما حداقل ها را از مدیران می خواهیم و این حداقل از ما دریغ می شود. در حالی که گلف بازان اردبیلی 7 سال است در رتبه نخست کشوری ایستاده اند.

کابلی تاکید کرد: ما مقام های اول و دوم آسیا و در انفرادی و مقام سوم در تیمی را کسب کرده ایم و این تیم اردبیل است که همواره راهی مسابقات جهانی می شود اما مسئولان قدر این استعدادها را نمی دانند و کمترین امکانات برای آن ها فراهم نیست.

این تاکیدات در حالی است که معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل در خصوص دلیل عدم همکاری با هیئت گلف گفت: کاربری این زمین فضای سبز است و ما نمی توانیم مجوز کاربری دیگری را صادر کنیم.

شهرام باباخانی تصریح کرد: در صورتی می توان اجازه فعالیت ورزشی و ساختمان سازی را دارد که تغییر کاربری انجام شود که مغایر قوانین است.

اما هرچند در ظاهر توضیحات باباخانی مطابق قوانین است اما واقعیت این است که این پارک کوچک پیش از این شاهد ساخت و سازهای مختلف بوده و نمونه بارز آن زمین فوتسال است. نه تنها زمین بازی گلف برازنده استعدادهای ورزشی استان نیست بلکه محل مناسبی نیز در اختیار آن ها قرار داده نمی شود.

ورزشکاران می توانستند ضامن امنیت اخلاقی پارک باشند

موکت های کنده شده، زمین بازی تخریب شده، زباله های ریخته بر روی زمین گلف تنها بخشی از دغدغه ورزشکاران است. از کودک 8 ساله تا ورزشکار 40 ساله در گروه گلف بازان استان در وضعیتی در یک پارک کوچک تمرین می کنند که به دلیل عدم ساماندهی محل تردد افرادی سیگاری و تجمع های غیر ورزشی شده است.

یکی از پیرمردانی که مدت ها است به این پارک رفت و آمد دارد به یاد دارد که زمانی اطراف پارک فنس کشی بود. هر چند ورود به پارک آزاد بود اما در داخل محدوده آن ورزشکاران ورزش می کردند.

رضایی تصریح کرد: مدتی بعد تمامی فنس ها را برداشتند. امروز بچه های مردم در حالی اینجا ورزش می کنند که به مانند گذشته آرامش و امنیت روانی برقرار نیست.

در عین حال یکی از گلف بازان نیز به خبرنگار تسنیم گفت: بچه ها در این رشته خیلی زحمت کشیده اند اما حتی کمترین امکانات را ندارند.

وی با بیان اینکه سطح زمین های گلف تخریب شده و موکت آن را کنده و می برند، اضافه کرد: تنها کمی استاندارد کردن زمین ها تاثیر زیادی در تمرینات دارد.

با وجود اینکه گلف بازان استان بارها و بارها خود را به اثبات رسانده اند به نظر می رسد شهرداری با شعار شهری انسان محور نسبت به مطالبه آن ها بی تفاوت بوده و هیچ اقدامی در راستای استاندارد سازی و ساماندهی این پارک نداشته است.

مجموعه ورزش استان نیز تا به امروز تحرکی از خود برای حل مشکلات این رشته ورزشی نداشته و حالا در ماه آینده اعزام ورزشکاران دختر و پسر منوط به تامین هزینه ها است. آن هم در شرایطی که تربیت ورزشکار و معرفی آن در مجامع جهانی خود به منزله طرح قابلیت های این کشور و استعدادهای جوانان آن است.

گزارش از ونوس بهنود

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار