۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
05:24
کد خبر : 9289004
۱۱:۵۹

۱۳۹۹/۰۸/۰۸
سردار نظری:

باید روحیه جهادی و کار و تلاش داشته باشیم/جامعه آزاد اندیش و خدامحور دشمن دارد

فرمانده سپاه امام رضا(ع) بیان داشت: جامعه خدامحور و آزاد اندیش دشمن دارد. اگر جامعه ای دشمن نداشته باشد قطعاحیات ندارد و هر جامعه ای که دشمنانش قوی تر و بزرگ تر باشد آن جامعه بزرگ تر می شود
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ سردار یعقوبعلی نظری امروز در مراسم تحلیف فرماندهان واحد‌های بسیج دانش آموزی در مجتمع فرهنگی آیه‌ها اظهار کرد: ما بر اساس آرزو‌ها و ارمان‌های خود بنا داریم ملتی زنده، عزتمند، آزاد و مستقل باشیم و اجازه ندهیم کسی به هویت، شخصیت و داشته‌های ما چشم طمع داشته باشد.

وی افزود: برای رسیدن به آرمان‌های مقدس خود باید قوی باشیم؛ باید اماده و سلحشور باشیم؛ باید روحیه جهادی و کار و تلاش داشته باشیم و محل شروع این کار افراد و سلول‌های عملیانی هستند.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) اشاره داشت: آموزش بدون پرورش در مسیر انحراف قرار می‌گیرد، اما پروش درست و صحیح می‌تواند آموزش را به محصول تبدیل کند.

وی ضمن تاکید بر ضرورت مسئولیت پذیری عنوان نمود: انسان نسبت به خود، اطرافیان و جامعه خود باید مسئولیت پذیر باشد اگر روحیه مسئولیت پذیری در جامعه باشد آن جامعه ایمن و زنده است در غیر این صورت آن جامعه به لحاظ فیزیکی و ماهیتی از بین می‌رود.

سردار نظری خطاب به دانش آموزان بسیجی گفت: بابت این حس مسئولیت پذیری از شما قدردانی می‌کنم. شما این مسئولیت پذیری را ابتدا از مدارس آغاز کردید و بایستی  همانند پیامبر اسلام (ص) دیگران را دعوت نمایید و این دعوت هم باید تبیینی هم عملی و هم رفتاری باشد و مسائل اعتقادی، معنوی و سرمایه‌های انسانی باید تبیین و مطرح شود.

وی ادامه داد: شما به تنهایی آغازگر هستید و دیگران هم باید شما را همراهی کنند.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) تاکید کرد: هسته‌های مقاومت در برابر عارضه‌های فرهنگی و اجتماعی در مدارس ایجاد توسط بسیج دانش آموزی ایجاد شود.

وی در پایان گفت: جامعه خدامحور و آزاد اندیش دشمن دارد. اگر جامعه‌ای دشمن نداشته باشد قطعاحیات ندارد و هر جامعه‌ای که دشمنانش قوی‌تر و بزرگ‌تر باشد آن جامعه بزرگ‌تر می‌شود و مبارزه با دشمن افتخار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید