نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: باید میزان تاثیر دانشگاه در حل مشکلات مردم سنجیده شود و نباید به آمار و تعداد دانشجویان دلخوش بود.
کد خبر: ۹۲۸۹۴۴۷
|
۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۱
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، آیت الله مصطفی محامی در جمع اساتید و اعضای هیئت علمی و دانشگاهیان ایرانشهر، اظهار کرد: خداوند خود را علیم و پیامبرش را نیز عالم معرفی می‌کند چرا که چیزی را به انسان‌ها آموخته که خودشان به تنهایی نمی‌توانستند به دست آورند.

امام جمعه زاهدان افزود: در تعابیر اسلامی بر کسب علم تاکید شده و پیامبر اکرم (ص)، علم را با اخلاق، صبر و مقاومت عجین کرد و توانست با کمک اهل بیت (ع) تمدن اسلامی را پایه‌گذاری کند.

آیت‌الله محامی با اشاره به تاکیدات اسلام بر علم نافع، عنوان داشت: در جامعه اسلامی باید برای آموزش دادن علم نافع و سودمند همراه با اخلاق، معرفت و ارتقاء بینش، فکر و عقلانیت تلاش شود.

امام جمعه زاهدان در ادامه تصریح کرد: باید توطئه‌های دشمن را شناخته و علاوه بر محکومیت زبانی، در مقام عمل هم بتوانیم وظیفه خود را به خوبی انجام دهیم.

وی اظهار کرد: دانشگاهیان در وضعیت کنونی نقش مهمی با توجه به آرایش جنگی که دشمن به خود گرفته است بر عهده دارند.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی بیان کرد: دانشگاه و مراکز تحصیلات عالی به برکت انقلاب اسلامی رشد بسیار خوبی داشته‌اند و فضای کنونی دانشگاه‌ها با گذشته قابل مقایسه نیست.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه‌ها با توجه به ظرفیت بالایی که دارند می‌توانند نقش ویژه‌ای در رشد علمی، فرهنگی و اقتصادی در جامعه ایفا کنند، رشد اقتصادی و فرهنگی باعث حفظ امنیت می‌شود.

آیت الله محامی گفت: چند نکته را باید دنبال کنیم، تلاش برای توسعه علمی و معنوی در حالت‌های کمی و کیفی یکی از این نکات است و بحث کیفیت مهمتر از کمیت است.

وی تصریح کرد: نکته دوم توسعه متناسب با نیاز منطقه با بهره‌گیری از ویژگی‌های استان است که باید دنبال شود و باید رشته‌هایی که در دانشگاه می‌خواهد توسعه پیدا کند، متناسب با نیاز منطقه باشد که خیلی مهم است.

نماینده، ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان با اشاره به گلایه مسئولان و مردم از عدم حضور دانشگاه در عرصه‌های مختلف جامعه و حل مشکلات مردم است بیان داشت: عجیب است که این گلایه هم از ناحیه مردم و مسئولان و هم از ناحیه جامعه دانشگاهی مطرح می‌شود.

وی بیان کرد: نکته بعد تلاش برای رشد ایمانی، تعهد، عقلانیت و رشد بینشی دانشجویان است که اگر دانشجویان فاقد این موارد باشند برای جامعه سودمند نخواهد بود و گاهی عامل ضرر هم هستند. وی خاطر نشان کرد: بحث عقلانیت نیز مورد تاکید است، اگر عقل باشد دیانت هم هست و افراط و تفریط دیگر جایگاهی نخواهند داشت و باید اینگونه عمل کنیم.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: تلاش مخلصانه و حرکت جهادی مستمر برای رسیدن به اهداف، تلاش برای جذب امکانات و استفاده از تجربیات اساتید و دانشگاهیان و ارزیابی مستمر عملکرد نیز از دیگر عوامل مهم است و باید با جهت‌گیری علم نافع در نظر گرفته شود.

آیت‌الله محامی عنوان داشت: باید میزان تاثیر دانشگاه در حل مشکلات مردم سنجیده شود و نباید به آمار و تعداد دانشجویان دلخوش بود، بلکه باید توانمندی آن‌ها را مورد توجه قرار دهیم و نکته دیگر این است که باید طی یک پژوهش به دنبال این باشیم که دلیل عدم ارتباط بین دستگاه‌های اجرایی با دانشگاه در چیست.

وی تصریح کرد: انتظارات رهبر معظم انقلاب بار‌ها در بیانات ایشان بیان می‌شود، اما به طور خاص در سیستان و بلوچستان انتظارشان تربیت فرهنگی و رشد عقلانیت است که برای این کار یک باید دست در دست هم بدهیم و همکاری کنیم تا یک وفاق و همدلی ایجاد شود و بتوانیم به اهدافمان برسیم.

امام جمعه زاهدان در پایان خاطرنشان کرد: پیشنهاد می‌شود مشکلات استان اولویت بندی شود و در جلسات با مسئولان ارشد کشور ارائه شود.
ارسال نظرات