به گزارش خبرگزری بسیج به نقل از روابط عمومی ایرانسل، در مراسم آغاز به کار این نوآوردگاه (Startup Weekend)، صبح امروز جمعه ۱۶ آبان ماه ۱۳۹۹، دکتر حسن بولوردی معاون فنی و مهندسی ایرانسل و مدیرعامل مجموعۀ «ایرانسللبز» و مهندس محمد خلج عضو هیأتمدیره و مدیرعامل اسنپ و عضو هیأتمدیرۀ ایرانسللبز، حضور داشتند و دقایقی در جمع تیمهای استارتاپی سخن گفتند.
مجموعۀ ایرانسل لبز (Irancell Labs)، شامل سه بخش «تحقیق و توسعه»، «مرکز نوآوری ایرانسل» و «آکادمی ایرانسل»، از سال گذشته، با هدف تعمیق ارتباط ایرانسل با جامعۀ دانشگاهی و کمک به مراکز علمی، استارتاپها و شرکتهای فناور تأسیس شده است.
مدیرعامل ایرانسل لبز در این مراسم، نوآوری را در وهلۀ اول، کلیدی برای حل مشکلات و چالشها و ارائه خدمات بهتر به مشترکان و در وهله دوم به عنوان یک مزیت رقابتی برای حضور در بازار برشمرد و تأکید کرد: در ایرانسل معتقدیم که نوآوری باید در تمام ارکان شرکت، اعم از فرایندها، محصولات و خدمات به مشتریان جاری باشد و در فکر و کردار کارکنان نهادینه شود.