مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: متوسط عملکرد محصول پیاز در این شهرستان، ۷۰ تن در هکتار برداشت شد.

وی با بیان اینکه برداشت از اواسط شهریورماه آغاز و تا نیمه آبان ماه ادامه داشت، افزود: متوسط عملکرد محصول پیاز در شهرستان شاهرود، ۷۰ تن در هکتار بوده و مهمترین ارقام کشتشده این محصول شامل «میگون» و «زرگان» است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود به برخی از ویژگیهای ارقام کشتشده پیاز در این شهرستان اشاره کرد و گفت: مهمترین ویژگی رقم «زرگان» ماندگاری پس از برداشت و بازارپسندی است.
حجی با بیان اینکه متأسفانه عواملی سبب خسارت به محصول پیاز میشود، گفت: عوامل خسارتزای اصلی پیاز شامل تریپس، برگخوار پیاز، پوسیدگی ریشه و علفهای هرز است.
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار