مدیران محترم دستگاه های اجرایی و مسئولان ارجمند روابط عمومی های دستگاه های دولتی و غیر دولتی استان فارس
با سلام و آرزوی توفیق روز افزون
همانگونه که مستحضرید شیوع گسترده ویروس کرونا همه ابعاد زندگی بشری از کارگران ساده روزمزد تا کسب و کارهای پررونق را تحتالشعاع قرار داده و برخی را به تعطیلی کشانده است و برخی دیگر را به تنگنا و دشواری های فراوان.
فعالان رسانه در استان فارس اعم از خبرنگاران، عکاسان، سردبیران و مدیران رسانههای مکتوب و برخط، در این شرایط دشوار هم بار دیگر در میدان خدمت به مردم حاضر بودند و تلاش کردند همه کسانی که در کانون مبارزه و مقابله با این بیماری هستند، به خوبی دیده شوند.
اهالی رسانه فارس همگام با دیگر فعالان رسانه ای کشور کوشیدند با تبیین شرایط کرونا، نقش کلیدی خود در مهار این بیماری عالمگیر را به خوبی ایفا کنند و به سهم خود از ابعاد تراژدی محتمل ماجرا بکاهند.
اهالی رسانه فارس همچنین راوی تلاشها برای ساختن و عمران جامعه بودند، تلاش هایی که امیدبخش است و سازنده فردای پس از کرونا، آنها در بحبوحه این ماجرای نابرابر، سربازی گمنام در جنگ نرم بودند و نخواستند که دیده شوند. خواستند که در میان مردم باشند تا در پساکرونا، اعتماد مردم را حفظ کنند و بتوانند فردایی بهتر و امیدبخش تر را ترسیم نمایند.
آنها همچون سایر ایام پر مخاطره و حساس، اکنون هم در صحنه حضور دارند و با تهیه خبر، گزارش، عکس مصاحبه و... در راستای اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی میکوشند.
در اینجا بار دیگر به مسئولیت اجتماعی خویش لبیک میگوییم و از عموم شهروندان میخواهیم که با رعایت اصول ساده پیشگیری از کرونا، سهم و نقش خود را در مهار این بیماری ایفا کنند.
در هفته های اخیر که کنترل این بیماری با دشواری های جدی مواجه شده، بسیاری از عزیزان جامعه پزشکی و دیگر دلسوزان کشور به سهم خود و به شیوههای مختلف حتا با ارائه آمارهایی غیررسمی که تفاوت زیادی با آمار رسمی روزانه دارد، خواستار تعطیلی کشور شده اند.
اهالی رسانه فارس هر چند تصمیمگیری در این باره را در صلاحیت ستادهای ملی و استانی مقابله با کرونا میدانند اما وظیفه و حق خود میدانند که نکاتی را به مسئولان ارجمند یادآوری کنند.
1- اصول پیشگیری و فاصلهگذاری اجتماعی در برخی برنامهها و آیینهای رسمی دستگاهها و نهادهای مختلف استان رعایت نمیشود و این موضوع، دغدغه زیادی برای اهالی رسانه ایجاد کرده است.
قطعا اهالی رسانه در عرصههای مختلف حضور فعالی داشته و خواهند داشت، اما حضور تعداد زیادی افراد غیرضرور در برنامهها و جلسات قابل پذیرش نیست و سلامت همگان را به مخاطره می اندازد.
2- برخی نهادها و دستگاههای اجرایی استان فارس اهمیت تغییر رویکرد در عصر کرونا به برگزاری نشستهای مجازی و مبتنی بر شبکههای اجتماعی را درک کردهاند که در خور قدردانی است، اما متاسفانه بیشتر دستگاهها و نهادها بهرهگیری از فناوریهای نوین برای ارتباط با اهالی رسانه و پخش زنده برنامهها برای پیشگیری از شیوع کرونا را جدی نگرفته اند که نیاز است مدیران ارشد استان تذکرات لازم را ارائه نمایند.
3- عدم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و اصول پیشگیری، همکاران رسانهای را ناگزیر در معرض ابتلا به کرونا قرار میدهد، آن هم در شرایطی که بسیاری از فعالان رسانه استان فارس از بیمه برخوردار نیستند و هیچ مرجع و نهادی در استان، خود را در صورت ابتلای آنها پاسخگو نمیداند. در این شرایط، همچنان خبرنگاران به برخی برنامههای غیرضرور دعوت میشوند که از ارزش خبری زیادی در مسیر حرکت استان به سمت توسعه و پیشرفت برخوردار نیستند.
4-با توجه به ضرورت آگاهی زودهنگام از ابتلا به بیماری کرونا و شرایط در معرض خطر خبرنگاران و عکاسان خبری، انتظار می رود مدیران ارشد و مسئولان محترم دانشگاه های علوم پزشکی سراسر استان، شرایطی را فراهم کنند که از این عزیزان به صورت رایگان و ماهیانه، تست کرونا گرفته و به تقویت آرامش روانی آنها و خانواده ایشان در این شرایط کمک شود.
با توجه به اهمیت موارد ذکر شده، امیدواریم با همت و عزم جمعی و اتخاذ تصمیمهای راهگشا و مناسب از سوی مسئولان، ایران عزیز و فارس پرگهر، از آزمون و شرایط خطیر کرونا سربلند بیرون بیاید و همه شهروندان عزیز، مسئولان اجرایی و همکاران رسانه ای این کارزار بزرگ را با سربلندی و سلامتی پشت سر بگذارند.