۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
08:16
کد خبر : 9294446
۱۴:۲۴

۱۳۹۹/۰۸/۳۰

اهدای ۵۰۰ بسته لوازم التحریر به دانش آموزان محروم شادگان

رزمایش کمک مومنانه دانش اموزان بی بضاعت این شهرستان با حضور جانشین ناحیه مقاومت بسیج شادگان ، مسئول بسیج سازندگی ناحیه ، مسئول قرارگاه پیشرفت وآبادانی ، فرهنگیان ، ودیگر مسئولین برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خوزستان در شادگان ؛ رزمایش کمک مومنانه توسط قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه شادگان به کمک موسسه مهر نگار برای دانش آموزان بی بضاعت و نیازمند دهستان حسینی که ارزش ریالی هر بسته لوازم التحریر اهدایی به این دانش آموزان به مبلغ ۴۵۰،۰۰۰ ریال میباشد شناسایی و اهداء گردید

در این خصوص میتوان به سخنان رهبر انقلاب اسلامی اشاره کرد که میفرماید: همه این حرکت‌های ارزشمند نشان‌دهنده عمق و رسوخ فرهنگ اسلامی در مردم است و برخلاف خواسته برخی که در یکی دو دهه اخیر تلاش کردند فرهنگ اسلامی- ایرانی را تحقیر و مردم را متوجه سبک زندگی غربی کنند، این حرکتها نشان داد خوشبختانه احساس تفکر و فرهنگ اسلامی و زنجیره ارزشهای اسلامی در مردم ایران قوی و راسخ است.

گفتنی ست دو عدد میز فوتبال دستی حرفه ای و یک عدد دستگاه ضدعفونی دست به مدارس روستاهای آلبوعبید و منصوره علیا اهدا گردید.

مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه شادگان در خاتمه ابراز کرد: این اقدام در راستای کمک به تحصیل دانش آموزان بی بضاعت و ایتام صورت گرفت و امیدواریم توانسته باشیم لبخندی بر لبان این دانش آموزان نشانده و از دغدغه والدین آنها برای خرید لوازم التحریر کاسته باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید