مسئول بسیج سازندگی سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام :

580 میلیارد ریال برای طرح های محرومیت زدایی هزینه شد

"علی ملک زاده" گفت: فلسفه بسیج سازندگی و ساختار اصلی آن بر اساس گروه های جهادی است و ما در عرصه های مختلف قرار گرفتیم عرصه های فرهنگی، اقتصادی، پزشکی گروه های جهادی کار می کنند و فعال هستند.
کد خبر: ۹۲۹۵۰۸۵
|
۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۱

به گزارش خبرگزاری بسیج ، در هفته مبارک بسیج قرار داریم، هفته ای که اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست. امروزه ارزش بسیج برای همه جهانیان هم ثابت شده است.

کارکرد بسیج بعنوان یکی از پدیده های مؤثر در حوزه های مختلف باعث شده تا ثمرات آن را در بخش های مختلف جامعه شاهد باشیم.

بسیج با ورود مناسب خود در مباحثی همچون سازندگی، محرومیت زدایی، گروه های جهادی، اقتصاد مقاومتی و اخیرا در موضوع کرونا توانسته به خوبی ورود کند.

در استان ایلام بعنوان یک استان کمتر توسعه یافته به علت درگیری مستقیم با جنگ تحمیلی این خدمات بیشتر نمایان کرده است، امروزه بالغ بر 10 هزار طرح محرومیت زدایی در این استان از سوی بسیج اجرا شده است.

در حوزه طرح های اقتصاد مقاومتی بیش از چهار هزار طرح زودبازده با اشتغالزایی حداقل 10 هزار نفر ایجاد شده است.

تمامی این خدمات در حالی است که بسیج در حال اجرای یک طرح ویژه همزمان با هفته بسیج برای مقابله با کرونا است.

دراین رابطه و به مناسبت هفته بسیج گفتگویی با مسئول بسیج سازندگی سپاه امیرالمؤمنین (ع) انجام داده ایم که در زیر به آن می پردازیم .

"علی ملک زاده"، مسئول بسیج سازندگی سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام در این گفتگو با تشریح اقدامات بسیج سازندگی در استان ایلام گفت: فلسفه بسیج سازندگی و ساختار اصلی آن بر اساس گروه های جهادی است و ما در عرصه های مختلف قرار گرفتیم عرصه های فرهنگی، اقتصادی، پزشکی گروه های جهادی کار می کنند و فعال هستند.

وی ادامه داد : در سطح استان ایلام نزدیک به ۸۰۰ گروه جهادی و همان طوری که مستحضر هستید این گروهای جهادی در دو قالب جغرافیا محور و محله محور تقسیم بندی می شوند که هر پایگاه مقاومت ما یک گروه جهادی دارد و در سطح کلان تر گروه های جهادی از یک روزه تا ده روزه تقسیم بندی می شود و در مناطق محروم و یا کم برخوردار در سطح شهرستان این گروه ها فعالیت های گوناگونی از جمله احداث مسکن مددجویان، احداث چشمه، احداث خانه عالم و در عرصه های آبرسانی احداث قنوات، مخازن آب لایه های کشاورزی فعالیت های گسترده دارند.

ملک زاده گفت : بسیج با توجه به اینکه از پشتوانه مردمی و از ظرفیت ها و پتانسیل های زیادی برخوردار است توانسته در همه عرصه ها ورود موفقی نماید.

وی ادامه داد : از زمانی که بسیج تخصصی شد می توان گفت که بسیج در جهت وظایف محوله و ماموریت هایی که برعهده داشت، هوشمند شد بدین معنا در اقشار مختلف که در بسیج وجود دارد هرکدام وظایف خاصی را با توجه به نیازمندی های جامعه بر عهده دارند.

وی تاکید کرد : پس از آنکه جهاد سازندگی منحل شد بسیج سازندگی به فرمان امام (ره) تشکیل شد که فلسفه آن بر خدمات رسانی است و نزدیک به دو دهه است که از تاسیس آن می گذارد و تاکنون منشا خدمات زیادی بوده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه امیرالمؤمنین (ع) ادامه داد : بسیج سازندگی در یک حدی شروع به رشد کردن کرده و هم اکنون به عنوان یک بازوی قدرتمند در سطح جامعه توانسته است با نهادهای مختلف هم گرایی داشته باشد.

علی  ملک زاده اشاره کرد: بسبج سازندگی درعرصه های مختلف عمرانی همچون تأمین خانه های محرومان ۱۰۴۹باب، ساخت و تعمییر مساجد۳۵۶ باب و تامین جهیزیه در بین بسیجیان توزیع شده است.

اعتبار 580 میلیارد ریالی در حوزه پروژه های عمرانی

وی ادامه داد : این در حالی است که در حوزه آبرسانی و احداث کانال ورود کرده و توفیقات خوبی را کسب کرده است. یکی از مشکلات موجود مهاجرت روستاییان به شهرها بود که بسیج سازندگی استان به این موضوع ورود کرده که نمونه آن را می توان به روستای ملک آباد ملکشاهی اشاره کرد.

ملک زاده افزود: در این زمینه توانستیم نزدیک به ۱۳۰ هکتار از زمین های این منطقه به صورت قطره ای آبیاری کنیم که نتیجه آن جلوگیری از مهاجرت بود.

مسئول بسیج سازندگی سپاه استان ایلام تاکید کرد: در حوزه پروژه های عمرانی پنج هزار و 600 پروژه با اعتیاری بالغ بر۵۸میلیاردتومان درسطح استان اجرایی شده است. در حوزه تهیه وتوزیع سبد معیشتی به تعداد۷۰هزار بسته معیشتی در قالب کمک مومنانه در بین قشرهای آسیب پذیر توزیع شد. همچنین ۲۰ کارگاه در راستای تولید ماسک درسطح استان دایر شد که تاکنون پنج میلیون ماسک تولید و در سطح جامعه توزیع شده است.

اجرای بیش از چهار هزار طرح اقتصاد مقاومتی در استان ایلام

وی درپایان گفت : در راستای طرح های اقتصاد مقاومتی تعداد چهار هزار و ۱۹۴ طرح  با اعتبار بیش از 400 میلیارد ریال مربوط به از قبیل مرغ، شتر مرغ، بلدرچین، ماهی، صنایع تبدیلی، صنایع دستی ،مشاغل خانگی و... اجرایی شده که  بالغ بر ۱۲ هزار نفر مشغول به کار شدند.

یکی از اهداف بسیج سازندگی حذف واسطه ها و ایجاد درآمد و ثبات اقتصادی برای اقشار محروم است که در قالب وام و تسهیلات برای صنوف و آسیب‌دیده در نظر گرفته شده است. علاوه بر طرح های اقتصاد مقاومتی تعداد ۸۶۰  واحد تبدیلی در سطح استان دایر و فعال شده است.

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار