
فرمانده حوزه طلاب شهیده ترکان ناحیه ویژه زاهدا، در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان گفت: علما و روحانیون نقش بسزایی در راستای تعلیم و تربیت فرزندان بر عهده دارند.
منیر حیدری با اشاره به این مطلب که مساجدمظهر آمیختگی دنیا و آخرت فرد و اجتماع در اندیشه و مکتب اسلام است افزود: مساجد محل وصال مومنین محل اتصال آسمان ها به زمین و محل تجلی و ارادت مومنین به ذات خداوند است.
این مسئول ادامه داد: در راستای گرامیداشت هفته بسیج این حوزه برنامه دیدار و تکریم از خادمین و عالمین مسجد را برنامه ریزی و با شعار بسیج، مطالبه گر و عدالتخواه این برنامه را با حضور بیش از 10 نفر از خواهران و برادران بسیجی حضور داشتند.
گفتنی است در پایان این برنامه از حجت الاسلام علی هاشمی صدر امام جماعت فاطمه الزهرا زاهدان تجلیل و قدر دانی شد.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان