وقتی جهاد پای درخت سیب می رسد
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، بانوان نه از دوران جنگ که پیش از آن نیز در پیروزی انقلاب و حتی پیش تر از آن در عرصه های مختلف نقش حیاتی خود را به عنوان نیمی از جامعه نشان داده اند و اکنون سرزنده تر و پویاتر از آن نقش آفرینی می کنند.
نقشی که امروز در قالب گروه های جهادی هم پای مردان به خوبی می توان آن را در عرصه های فرهنگی، آموزشی، روشنگری و کمک به مردم همچون تنظیف منازل روستائیان پس از سیل و حتی چیدن میوه های باغداران شاهد بود.
خانم زهرا جاوید پور رتبه برتر جشنواره استانی مالک اشتر سپاه عاشورا از مراغه است که فعالیت های گروه جهادی اش اکنون در عرصه های مختلف بهانه گفت و گوی خبرگزاری بسیج شده است.
وی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی می گوید: در خصوص اهمیت حضور بسیج در عرصه های مختلف به حدی می توان گفت که در یک کلام هر جا بسیجی وار وارد میدان شدیم جواب گرفتیم و مصداق بارز آن دوران دفاع مقدس است.
جاویدپور می افزاید: ویژگی ممتاز بسبج خستگی ناپذیری توام با انگیزه حاصل از روح ایمان است که آن را در کنار اخلاص برجسته کرده به طوری که امام راحل نیز با این جمله معروفشان «خدایا مرا با بسیجیانم محشور گردان» از بزرگی بسیجیان یاد کردند.
مسئول گروه جهادی صدیقه کبری مراغه ولایت مداری را از ویژگی های برجسته دیگر بسیجیان می داند و می گوید: هر جا ضربه خوردیم از جدا شدن راه ها از سکانداران این انقلاب از امامین نظام اسلامی بوده و بسیجی بدون فرمان امامش و رهبرش قدمی بر نمی دارد و آنجا قدم بر می دارد در راستای رضای رهبرش است.
سخن خانم جاویدپور که به این جا می رسد گوشه هایی از اخلاص و ایثار بسیجیان در برهه های مختلف در ذهنم تداعی می شود که هر جا رهبر فرزانه انقلاب اشاره کردند بسیجیان بدون هیچ تردیدی دل به دریا زدند و وارد میدان شدند.
میدانی که هر برهه از زمان اقتضائات آن با موقعیت ها و شرایط گذشته فرق داشت، گاهی کمک به سیل و زلزله زدگان بوده و گاهی دستگیری از نیازمندان چون تهیه اقلام غذایی و جهیزیه و هم اینک هم شرایط کرونایی بسیجیان را وسط گود کشیده است.
این بسیجی برتر مراغه در ادامه به کمک های گروه جهادی اش در روستای شلیلوند اشاره و بیان می کند: مردم ولی نعمت ما هستند و خدمت به آن ها توفیق برای همین با وقوع سیل در برخی از روستاها از جمله شلیلوند منازل و فرش های افراد سالمند و محروم را تمیز کردیم.
جاویدپور ادامه می دهد: برای آموزش بانوان روستایی با بیماری و نحوه پیشگیری از آن هم نشست هایی را در فضای باز و با رعایت ضوابط بهداشتی برگزار کردیم تا سهمی در مهار بیماری کرونا داشته باشم.
وی اضافه می کند: در قالب رزمایش کمک مومنانه با اعتمادی که اهالی روستا داشتند در چیدن سیب و آلوچه به یاری باغداران رفتیم و ضمن اینکه مانع از ضرر رسیدن به روستائیان شدیم، باغداران هم بخشی از میوه ها را به نیازمندان اهدا کردند.
جاویدپور می افزاید: اعضای گروه های جهادی دیگری هم حق الزحمه چیدن سیب ها را صرف تهیه بسته های معیشتی کرده و به نیازمندان اهدا کردند.
مصاحبه که به اینجا می رسد یک لحظه با خود می گویم چه معامله شیرینی دستمزد چیدن سیب ها چه لبخندهایی را در خانه های محروم به خاطره گذاشته است.
و اینجاست که نقش بسیج را به زیبایی درک و نقش آفرینی بانوان را در عرصه های مختلف تحسین می کنم بخصوص اینکه خانم جاویدپور به مطلبی از امام خامنه ای اشاره می کند که فرمودند؛ «بسیجی یعنی علی که خود را وقف اسلام کرد».
این بانوی جهادگر بسیجی در ادامه به دیگر فعالیت های گروه خود اشاره و بیان می کند: اهدای دو سری جهیزیه به نوعروسان از دیگر اقدامات گروه ما در ماه های گذشته بود و کارآفرینی و بازاریابی برای محصولات بانوان روستایی از دیگر محورهای فعالیت گروهی ماست.
جاوید پور با بیان اینکه محرومیت زدایی از اصلی ترین اهداف گروه جهادی ماست و رهبر فرزانه انقلاب هم به نقش جوانان در گام دوم اشاره دارند، اظهار می دارد: گیاهان دارویی و ... را از بانوان سپرست خانوار تهیه و به مراغه و تبریز ارسال می کنیم تا گامی نیز در این خصوص برای توانمندی بانوان سرپرست خانوار برداریم.
صحبت از توانمندی که می شود نامگذاری سال 99 به عنوان جهش تولید ذهنم را درگیر می کند، عنوانی که حتی هریک از ما هرچند اندک باید در آن سهیم باشیم، همچون همین گروه صدیقه کبری مراغه که جهاد خود را پای درختان سیب می کشند تا حلاوت جهادشان شیرینی بخش زندگی محرومان باشد.
رقیه غلامی