نماینده ولی فقیه در استان البرز:

تهاجم فرهنگی مهم‌ترین روش مقابله دشمن با نظام اسلامی است

نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: بعد از دوران دفاع مقدس تهاجم فرهنگی دشمن مهم‌ترین روش او برای مقابله با نظام اسلامی شد.
کد خبر: ۹۳۰۰۸۱۷
|
۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، متن چهلمین خطبه مکتوب جمعه نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز و امام‌جمعه کرج به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم‏

اَلحَمدُالله رَبِّ‌العالَمینَ وَالصَّلاهُ وَالسَّلامُ عَلی رَسُولُ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ الطّاهِرین.

سلام علیکم و رحمه الله و برکاته

این هفته‌ی چهل و یکم تعطیلیِ نماز جمعه است و آخرین خطبه‌ای که به‌صورت مکتوب ارائه می‌شود. قصد کرده بودم که اگر به چهل مکتوبه رسید این روش را تغییر دهم و به‌صورت شفاهی مطالب را برای عزیزان و دوستان بیان کنم. لذا از هفته آینده به فضل پروردگار و قید حیات مطالب را به‌عنوان پیام آدینه یا گفتار جمعه، شفاهی بیان می‌کنم، البته اگر زمینه ایراد خطبه و اقامه نماز فراهم نشود.

از خدای تعالی طلب می‌کنم با نظر رحمت و لطف به همه ما نگاه کرده توفیق ترک خطا و لغزش عنایت فرماید. امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمودند: با صبر و شکیبایی بر طاعت خدا و دوری از معصیت او، نعمت‌هایش را بر خویش کامل سازید. در این هفته هم چند جمله  مکتوب راجع به مناسبت‌ها و مسائل مدنظر، به عرض عزیزان می‌رسانم.

بار دیگر ترور ناجوانمردانه دانشمند هسته‌ای کشور را تسلیت عرض می‌کنم و از خدای تعالی رفعت مقام برای ایشان و دیگر شهداء طلب می‌کنم.

جا دارد از مجلس محترم تشکر کنم که به‌فوریت جبهه مقابل را به چالش کشیدند و با تصویب دوفوریتی طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها، و تائید شورای نگهبان، که بندهای مفید و حساب‌شده در آن گنجانده‌شده، پیام‌های روشنی را به دشمنان خارجی و غرب‌گرایان داخلی در مورد توان علمی کشور، اقتدار و قدرت بازدارندگی فعال که اقدام نابخردانه دیگری نداشته باشند، منتقل کردند.

البته در این فقره هم چهره‌های نفاق و نفوذ با طرح مطالب سخیف و بی‌ارزش در مقابله با این طرح بیشتر و بهتر روشن شد. دشمن ملت روشن است که باید دشمنی کند اما چرا عده‌ای بدبخت در داخل کشور با پز روشنفکری و بیان مطالب بی‌اساس، در زمین بیگانه بازی می‌کنند؟!!! و بدتر وقتی بود که بعضی‌ها به گمان اینکه اقرار به هسته‌ای بودن این شهید در روندی که در دیپلماسی در پیش‌گرفته‌اند خللی وارد می‌کند؛ سعی کردند هویت هسته‌ای این دانشمند بزرگوار را مخفی نگه‌دارند.

غافل از اینکه انکار چیزی که هست، حکایت از مخفی‌کاری دارد و دشمن را بر باطل خودش که می‌گوید صنعت هسته‌ای ایران با صنعت نظامی او ارتباط دارد را محکم‌تر می‌کند و این به ضرر نظام است و بعد هم بابیان روایت‌های مختلف در فضای مجازی و حقیقی و ضریبی که رسانه‌های غربی به مسئله دادند جریانی را به راه انداختند که ایران در مقابله با این جنایت اقدامی نداشته باشد و خویشتن‌داری کند.

چرا نباید در مقابل تروریست اقدام بازدارنده‌ای نداشت؟ بعض کشورهای اروپائی هم که موضع گرفتند نگفتند که این اقدام  تروریستی بوده است فقط توصیه به خویشتن‌داری کردند، چون اعتقاد آنان این است هر جنایتی که در مسیر تحکیم منافع غرب باشد ترور نیست.

و جالب است که دائماً اصرار دارند به «اف ای تی اف» و کنوانسیون «سی اف تی» بپیوندیم و عده‌ای هم در داخل همین را تکرار می‌کنند. حضرت آقا در پیام تسلیتشان بالصراحه بر مجازات آمران و عاملان شهادت تأکید کردند. و این خواسته حقی است که مردم از مسئولین دارند.

وقتی دشمن، دانشمند دفاعی ما را به شهادت می‌رساند ما در مقام دفاع هم که شده باید قاطعانه و با روشی که بازدارندگی داشته باشد اقدام داشته باشیم.تا هم مردم و هم دانشمندان دیگر را خوشحال و به آینده امیدوار کنیم.

البته و صدالبته باید همه به این نکته توجه داشته باشیم که با قوی شدن می‌توان جلوی دشمن ایستاد و مشکلات کشور را حل کرد و از ارزش‌ها دفاع کرد، نه با مذاکره که بعضی‌ها به هر قیمتی شده می‌خواهند عزت سوزی کنند. باید بار دیگر به توصیه‏های مکرر و موردی که رهبر معظم انقلاب به مسئولین و همه مردم و دلسوزان انقلاب داده‌اند توجه دهم که از اعتماد و خوش‏بینی به دشمن و فریب او فاصله بگیرند و ساده‏لوح نباشند که گمان  کنند دشمن از دشمنی دست برداشته.

فرمودند: یک عده‏ای هم از روی ساده‏لوحی بعضاً، بعضی هم از روی غرض «نمی‏شود انسان قضاوت قطعی نسبت به اشخاص بکند، اما کار آدم ساده‏لوح، باکار آدم مغرض، در ماهیت خود تفاوتی پیدا نمی‏کند» خوشحال می‏شوند که بله، بیایید؛ با مذاکره با آمریکا مشکلات را حل کنیم نه، این‌جور نیست، مذاکره مشکلی را حل نمی‏کند؛ مذاکره‏ی با آمریکا مشکلی را حل نمی‏کند؛ کجا این‏ها به وعده‏های خودشان عمل کردند؟ شصت سال است که از ۲۸ مرداد ۳۲ تا امروز در هر موردی که به آمریکایی‌ها، مسؤولین این کشور اعتماد کردند، ضربه خوردند.

و در بیان دیگری فرمودند: یکی از کارهای اصلی که باید انجام بدهیم و همه باید به آن توجه داشته باشیم، این است که فریب لبخند دشمن و وعده‏های دروغ جبهه‏ی دشمن را نخوریم. در این سی سال، تجربه هم پیداکرده‌ایم. گاهی به روی ما لبخند زدند. اوایل گاهی بعضی از ما باور می‏کردیم. یواش‌یواش فهمیدیم پشت‌صحنه چیست. فریب لبخند دشمن را، فریب وعده‏های دروغ دشمن را نخوریم.

۱۶آذر روز دانشجو را و یاد و خاطره دانشجویان شهید را گرامی می‌داریم. راجع به این قشر مؤثر جامعه که به تعبیر رهبری نقش مؤذن و بیدارکننده را دارند در نوبتی دیگر سخن خواهم گفت به قید حیات ان شاءالله و همچنین مناسبت ۲۰ آذر که روز حقوق بشر است و در همین نوبت به مواردی از نقض حقوق بشر اشاره شد.

آیا ترور شهید دکتر محسن فخری زاده نقض حقوق بشر نیست؟ اگر هست چرا محکوم نمی‌کنند و اعلام نمی‌کنند؟ نقض حقوق بشر را ازنظر غربی‌ها و استکبار وقتی است که منافع آنان به خطر افتاده باشد. بحث مفصل است بماند برای فرصت دیگر.

به بهانه ۱۹ آذر روز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی چند جمله راجع به فرهنگ، فرهنگ عمومی، مهندسی فرهنگی، قرارگاه فرهنگی عرض کنم.

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب نقشه مهندسی فرهنگی کشور است که این وظیفه را به عهده شورای عالی قراردادند تا به‌عنوان سند بالادستی مسیر حرکتی فرهنگی کشور را به تصویر بکشد. لذا جایگاه این شورا ویژه است درباره شورای عالی فرمودند:  باور کنید که شورای عالی انقلاب فرهنگی قرارگاه مرکزی فرهنگی کشور است؛ باور کنید که اینجا فرماندهی مسائل عمده‏ی فرهنگی کشور و سیاست‏گذاری کشور را بر عهده دارد.

پس با توجه به اهمیت این جایگاه وظیفه او را چنین تبیین می‌کنند: وظیفه قرارگاه اصلی، سیاست‌گذاری راهبردی، هدایت دستگاه‏ها، مراکز تأثیرگذار و بخش اجرایی فرهنگی است.

بعد از دوران دفاع مقدس تهاجم فرهنگی دشمن مهم‌ترین روش او برای مقابله با نظام اسلامی شد. یعنی مثل جنگ سخت برای ما، میدان جنگی که از جنس نرم بود و درزمینه  ضربه زدن به فکر و اندیشه و فرهنگ و باور عملیات می‌کرد به وجود آورد لذا تعابیری که رهبر معظم انقلاب در مقابله با این صحنه دفاع و حمله بیان فرمودند تعابیر جنگی است.

مثل تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، قرارگاه فرهنگی، جبهه فرهنگی، افسران جنگ نرم، فرماندهان جنگ نرم و امثال این‌ها. و شورای عالی انقلاب فرهنگی را هم به‌عنوان قرارگاه مرکزی و اصلی فرهنگی کشور معرفی کرده‌اند. یکی از وظائف شورای عالی متوجه فرهنگ عمومی و مسائل متنوع آن است.

تعریف فرهنگ عمومیِ گفته‌شده عبارت است از: مجموعه منسجم و نظام‏یافته‏اى از اهداف، ارزش‌ها، عقاید، باورها، رسوم و هنجارهاى مردم متعلق به یک جامعه بزرگ، قوم یا ملت. پس فرهنگ عمومى، همه فعالیت‌های‏ مبتنى بر اندیشه‌ها و عادت‌ها که موردنیاز بشر است را با توجه به جوامع و اختلافی که در تاریخ و سیاست و اقتصاد و مذهب و رفتار عمومی دارند شکل مى‏دهد.

بنابراین فرهنگ عمومى داراى دو جهت «عینى» و «اعتبارى» دارد که ‏باید هر دو را مدنظر داشت. رهبر معظم انقلاب این دو بعد را تبیین کرده‏اند فرمودند: یک بخش آن ظاهرى و بارز مثل: شکل لباس و شکل معمارى است که تأثیر خاصى بر روى ذهنیات و خلقیات و منش و تربیت افراد دارد و بخش دیگرش مربوط به امور نامحسوس مثل اخلاقیات فردى و اجتماعى مردم، وقت‏شناسى، وجدان کارى، مهمان‏دوستى و احترام به بزرگ‌ترهاست.

پشتوانه فرهنگ عمومی به‌اجبار خود جامعه و تشکل‌های اجتماعی غیررسمی برمی‌گردد که آحاد جامعه مثلاً فلان شیوه رفتاری، عادات و رسوم و … را می‌پذیرند و پایبندند و نسبت به آن حساسیت دارند. فرهنگ عمومی شامل همه حوزه‏هاى زندگى اجتماعى، خانواده، حکومت، اقتصاد و آموزش‌وپرورش و امثال این‏ها می‌شود و محدود به حد خاصی نیست.

بحث دراین‌باره مفصل است فقط خواستم اشاره‌کرده باشم و اهمیت موضوع را تذکر داده باشم. امّا آنچه مهم است و باید همه نسبت به آن حساس باشیم این است که دشمنان ما در تلاش هستند تا در باورهای اساسی ما که با آن‌ها زنده هستیم و دیگران را هم دعوت به زندگی شرافتمندانه می‌کنیم نفوذ کنند و از بین ببرند و در این راه هیچ مسامحه‌ای ندارند و هیچ فرصتی را از دست نمی‌دهند و از همه ابزارها هم استفاده می‌کنند.

و ما نباید بی‌تفاوت و بی‌برنامه باشیم و کار را رها کنیم. حضرت آقا فرمودند: رهاسازى فرهنگ اصلاً جایز نیست. مدیریّت فرهنگ یک کار بسیار لازم است و مدیریّت هم باید بر مبناى شعارهاى انقلاب و مبانى انقلاب باشد، یعنى مراقبت بشود آنچه اصل است، این است که مبانى انقلاب و مبانى استقلال کشور، امام و مانند این‏ها باید محفوظ باشد.

در بیان دیگری به‌عنوان مصون‌سازی جوانان قسمتی از وظیفه متولیان فرهنگی را مشخص فرمودند: ما ازلحاظ فرهنگى باید کشور را، ملّت را و جوانان را مصون‏سازى کنیم؛ این برنامه‏ریزى مى‏خواهد.

این هدف را اوّل باید قبول کنیم و به آن اعتقاد پیدا کنیم، بعد که اعتقاد پیدا کردیم، برویم برنامه‏ریزى کنیم براى این کار. این کارى نیست که همین‏جورى به ما دست بدهد؛ با چند سخنرانى و نوشتن کتاب هم حاصل نمى‏شود؛ این مصون‏سازى فرهنگى کار لازم دارد، برنامه لازم دارد.

روز جمعه ۲۰ آذرماه ۱۳۶۰، آیت‏الله سید عبدالحسین دستغیب پس از یک‌عمر خدمت به اسلام و مسلمین درحالی‌که براى برگزارى نماز جمعه عازم مصلى بود در بین راه به دست منافقین کوردل به شهادت رسید.

این تربیت‌شده در مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام دارای فضائل و مناقب بسیاری بود که دوست و دشمن به آن‌ها اذعان داشت. عبادت و شب‌زنده‌داری، ارادت به خاندان عصمت و طهارت، خوش‌اخلاقی و خوش‌روئی، توکل بر خدا، کلام دل‌نشین، فروتنى، بردبارى، ساده‏زیستى، صفای باطن، صداقت و علاقه شدید به حضرت امام ره و همین علاقه او را با نهضت امام همگام کرد و مشغول فعالیت‌های انقلابی و پرده‌برداری از جنایات پهلوی شد. و چند نوبت به زندان افتاد و تبعید شد.

در قصه جشن‌های فرهنگ و هنر شیراز مخالفت‌های صریح داشت. رژیم شاه به دستور اربابانش به‌وسیله آن جشن‌ها و نظایرش قصد از بین بردن هویت دینی مردم را داشت، و امروز هم دشمنان اسلام و انقلاب در همان مسیر اما مدرن‌تر حرکت می‌کنند و در تلاش‌اند تا مردم از اسلام و ارزش‌های والای دینی فاصله بگیرند.

مثلاً با حمایت فرح پهلوی در ماه مبارک رمضان گروه نمایشی مجارستانی را آورده بودند که در خیابان‌های شیراز نمایشی که صحنه‌های مستهجن داشت را اجراء کنند. آش آن‌قدر شور شده بود که ساواک از آن به‌عنوان تهاجم فرهنگی نام برد و سفیر انگلیس هم اعتراض کرد.

سجایای اخلاقی شهید دستغیب او را محبوب‌القلوب کرده بود بطوریکه در یک نوبت که قصد دستگیری ایشان را داشتند، مردم ایشان را فراری داده خودشان مقاومت کردند جوری شد که مأموران شاه عده‏اى از زنان و کودکان را مورد ضرب و شتم قراردادند و درب و پنجره‏هاى خانه‏هاى مردم ‏بى‏دفاع را شکستند و ۵۰۰ تن از ارادتمندان ایشان را هم بازداشت کردند.

که البته ایشان راضی به آزار مردم نشد و طی پیامی خودش را تسلیم کرد. عاش سعیدا و مات شهیدا خدای تعالی بر درجاتش افزوده بگرداند.

نکته استانی: نکته دیگر در بیان شاخص‌های انتخاب افراد صالح؛ ازآنجاکه حل مشکلات شهری و رسیدگی به حقوق شهروندی در کشور به‌طور عام و در استان به‌طور خاص احتیاج به روحیه جهادی و مدیریت حزب‌اللهی دارد پس رصد دقیق کنید و افرادی را در نظر بگیرید که لیبرال، تکنوکرات و سکولار نباشند.

مطلب دیگر اینکه از پیگیری رئیس دستگاه قضا حضرت آیت‌الله رئیسی که به جدّ دنبال حل مسائل هستند و مشکلات و معضلات مربوط به استان که در سفر استانی مطرح‌شده بود را دنبال کردند تقدیر و تشکر می‌کنم و ما همچنان قاطعانه از مواضع قاطع ایشان در رفع و دفع فساد در همه زمینه‌ها بخصوص مبارزه با زمین‌خواری و کوه خواری و آسیب‌زنندگان به منابع طبیعی و امثال‌ذلک حمایت می‌کنیم.

روز جمعه است برای شفای همه بیماران دعا می‌کنیم و از خدای تعالی عافیت همه آنان را مسئلت می‌کنیم و بخصوص برای حضرت استاد علامه مصباح یزدی که در این دوران مجاهدانه از اسلام و انقلاب و ارزش‌های الهی دفاع می‌کنند و در همه حال مشغول هدایت و راهنمائی فکری و اخلاقی آحاد مردم به‌ویژه جوانان، طلاب و دانشجویان هستند دعا و حمد شفاء قرائت بفرمائید.

اللهم ارنی الطلعه الرشیده و الغره الحمیده و اکحل ناظری بنظره منی الیه و عجل فرجه و سهل مخرجه و اوسع منهجه و اسلک بی محجته و انفذ امره و اشدد ازره و اعمر اللهم به بلادک و احی به عبادک فانک قلت و قولک الحق ظهر الفساد فی البر و البحر بما کسبت ایدی الناس فاظهر لنا ولیک و ابن بنت نبیک المسمی باسم رسولک. و اجعله اللهم مفزعا لمظلوم عبادک و ناصرا لمن لا یجد له ناصرا غیرک. اللهم عجل لنا ظهوره. و ما را از اعوان و انصار و شیعیان و محبان و موالیان حضرتش قرار بده. خدایا ما را مشمول دعاهای آن حضرت قرار بده. دوره امتحان ما را کوتاه بگردان. این بیماری و بلا را از مردم عالم به خصوص اهل ایمان مرتفع بگردان. مجروحان و معلولان عافیت ببخش، شهدا و گذشتگانمان را غریق رحمتت بگردان، رهبر فرزانه و عزیزمان را در پناه خود محفوظ بدار. والسلام علیکم ورحمه الله و برکاته.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار