۲۵ / تير / ۱۴۰۴ - 16 July 2025
12:09
کد خبر : 9698506
۱۶:۲۰

۱۴۰۴/۰۴/۲۴

اخطار به ۵ مشاور املاک در شهرک ابریشم

نایب رئیس اتاق اصناف چهارباغ گفت: در بازرسی از ۱۰ واحد صنفی شهرک ابریشم، به ۵ واحد صنفی فاقد پروانه کسب اخطار داده شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، مجید پوستینی نایب رئیس اتاق اصناف چهارباغ گفت: گشت مشترک بازرسی اصناف در شهرک ابریشم برگزار شد.

اخطار به ۵ مشاور املاک در شهرک ابریشم

نایب رئیس اتاق اصناف چهارباغ افزود: گشت مذکور با همراهی اتحادیه مشاورین املاک و واحد بازرسی اتاق اصناف به اجرا درآمده است.

وی اظهار داشت: در این طرح از ۱۰ واحد صنفی بازدید به عمل آمد و به ۵ واحد صنفی فاقد پروانه کسب ابلاغیه و اخطار به آنها صادر شد.

پوستینی از مشاوران املاک فاقد مجوز درخواست کرد در راستای صدور پروانه کسب و اخذ مجوز به اتاق اصناف چهارباغ مراجعه و اقدام کنند.

نایب رئیس اصناف چهارباغ پیش‌تر اعلام کرد هر گونه اجاره واحد مسکونی برای اتباع خارجی ممنوع بوده و واحد صنفی متخلفان پلمب می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید