به گزارش خبرگزاری بسیج از اهواز ، سجاد بهمنی امروز در مراسم رونمایی از کتاب آیین ورزیدگی ویژه تشکلهای دانشجویی در گام دوم انقلاب" که در سازمان بسیج جامعه پزشکی خوزستان برگزار شد، اظهار داشت: ترویج کتاب و کتابخوانی یکی از اهداف سازمان بسیج رسانه است.
وی افزود: برای نیل به تمدن نوین اسلامی نیاز به آگاهی بخشی و عمق دادن به مطالعات هستیم که این از فرایند مطالعه و حمایت از نویسندههای انقلابی محقق میشود.
مسئول بسیج رسانه خوزستان تصریح کرد: یکی از رسالتهای بسیج رسانه ترویج فرهنگ کتابخوانی است و برای همین از آثار انقلابی و اسلامی حمایت و از طریق رسانهها آنها را ترویج و معرفی میکنیم.
در شرایط کرونا تشکلهای دانشجویی باید دنبال نقش آفرینی موثر باشند
مصطفی حیدری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در این مراسم اظهار داشت: کار تشکیلاتی در شرایط کرونا یکی از تجارب جدید در تاریخ جنبش دانشجویی است.
وی افزود: ویروس کرونا اکنون شکافی در فعالیتهای دانشجویی ایجاد کرده است و اگر این فاصله پر نشود، ممکن است جنبشهای دانشجویی آسیب ببیند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز بیان داشت: استفاده از تجارب افراد تشکیلاتی میتواند برای رفع این مشکل کمک کند.
خوزستان جز 3 استان برتر در حوزه فعالیت دانشجویی است
مهدی طرفی فعال دانشجویی و عضو سابق بسیج دانشجویی خوزستان نیز در این مراسم اظهار داشت: مستند سازی و نوشتن کتاب بویژه در بین تشکلهای دانشجویی خوزستان میتواند زمینه انتقال تجارب را فراهم سازد.
وی افزود: خوزستان از نظر فعالیت دانشجویی جزو 3 استان برتر کشور است. بویژه با وجود مسائلی که در خوزستان داریم، جریان دانشجویی مطالبه گر میتواند در این زمینه پیش رو و موثر باشد.
دانشگاه برای رسیدن نقطه مطلوب نیاز به خانه تکانی دارد
اکبر بهاری مولف کتاب آیین ورزیدگی ویژه تشکلهای دانشجویی در گام دوم انقلاب، اظهار داشت: مسئله دانشجو و جنبش دانشجویی به تاریخ تاسیس دانشگاه برمیگردد و اصولا جنبش دانشجویی به سبب ماهیت جوانی دانشجو، حق جو و خستگی ناپذیر است.
وی افزود: جریان دانشجویی در طول تاریخ، افت و خیز داشته است ولی هیچ گاه به نقطه پایان نرسیده است. در همین دوران کرونا که بسیاری از فعالیتهای جامعه با رخوت روبرو شدند، جریان دانشجویی راه فعالیت را برای خود تعریف کرد.
بهاری بیان داشت: دانشگاه محل ورزیده شدن و آزمون و خطا است و دانشجو در این مسیر برای اداره کشور تربیت مییابد ولی استفاده از تجارب ادوار تشکل و بهره گیری از اصول مدیریت سبب میشود درصد خطا در جریان دانشجویی به حداقل برسد.
این فعال سابق دانشجویی بیان داشت: همدلی، همزبانی و تراوش رایحه خوش باهم بودن از رموز اصلی یک تشکیلات منسجم و موفق است و تشکل دانشجویی با داشتن روحیه ایثار و از خود گذشتگی و حرکت به سمت آرمان مشترک در برابر آسیبها، ایمن میشود.
وی بیان داشت: دانشگاه محل جبلان فکر و اندیشه است که ایده تأسیس آن برای حل مسئله با چاشنی تحول است ولی متاسفانه نهاد دانشگاه با این اهداف فاصله دارد.
بهاری گفت: در حوزه جهت گیری و سوگیری دانشگاه به سمت دانشگاه اسلامی و تراز انقلاب فاصله داریم و دانشگاه برای اینکه بتواند به ریل اثربخشی و تحول گرایی برگردد، نیاز به خانه تکانی اساسی دارد.
انتهای پیام